Steam Pahalı Oyunlar İçin Alternatif Çözüm Önerisi

onur1216

80+
Reaksiyon skoru
5
başlıkta yazdığım gibi bazı steam oyunları aşırı derece pahalı geliyor yani yükleyip bitirip sileceğim oyunlara o paraları vermek istemiyorum. Bu konuda bazı alternatif oyun platformlarına baktım ancak sorum şu torrent indirmek zararlı mı ya da korsan olarak indirebileceğim herhangi bir güvenilir site tavsiyeniz var mı ? Ve yaptığım yüklemeler sonucunda bilgisayarım zarar görebilir mi ?

başlıkta yazdığım gibi bazı steam oyunları aşırı derece pahalı geliyor yani yükleyip bitirip sileceğim oyunlara o paraları vermek istemiyorum. Bu konuda bazı alternatif oyun platformlarına baktım ancak sorum şu torrent indirmek zararlı mı ya da korsan olarak indirebileceğim herhangi bir güvenilir site tavsiyeniz var mı ? Ve yaptığım yüklemeler sonucunda bilgisayarım zarar görebilir mi ?
bilgisayar zarar görür mü bilmiyorum ama dosyayı indiridiğin site çok önemli iyi bilen biri denk gelmediği zaman virüsle çok uğraşırsın. paylaşımlı hesaplarda alabilirsin.

bilgisayar zarar görür mü bilmiyorum ama dosyayı indiridiğin site çok önemli iyi bilen biri denk gelmediği zaman virüsle çok uğraşırsın. paylaşımlı hesaplarda alabilirsin.
paylaşımlı hesaplar dediğiniz ney ? ayrıca laptopta indirsem orada test edip asıl bilgisayarıma aktarsam nasıl olur ?

Game satış item satış gibi yerler de offline oynayabileceğin Orijinal hesaplar veriyorlar Ona bakabilirsin

paylaşımlı hesaplar dediğiniz ney ? ayrıca laptopta indirsem orada test edip asıl bilgisayarıma aktarsam nasıl olur ?
item satış hesap com gibi sitelerden az bir paraya başkalarının oldugu hesaplara deniliyor paylaşımlı hesap. oflıne oynayabılırsınız

onune cikan her linke tiklamazsan bisey olmaz paylasimli hesaplada ugrasilmaz zirt pirt yok hesap sifreesi degisir cok kullanici olur hesap kitlenir zart zurt qbittorrenti indirerek basla reddittedeki forumlara bakarsan neyi nasil yapican ogrenirsin yavas yavas biseye ihtiyacin olursa yaz link falan verebilirim

does-downloading-from-fitgirl-repack-always-work-with-no-v0-84vvacggqg9a1.webp

Gamepass harici hiçbir alternatifi önermiyorum.Korsan oyunda oynayanların virüs yemesi dileğiyle.

paylaşımlı hesap sorun olmuyor mu
Paylaşımlı hesap ta bir çözüm değil büyük oyunların çoğu denuvo DRM kullanıyor denuvo ise aynı anda max 5-6 pc den oynanmasına izin veriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

r/piracy , r/piratedgames , r/fmhy sayfalarına bakıp hangi siteleri kullanman gerektiğini anlayabilirsin.

Paylaşımlı hesap ta bir çözüm değil büyük oyunların çoğu denuvo DRM kullanıyor denuvo ise aynı anda max 5-6 pc den oynanmasına izin veriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

r/piracy , r/piratedgames , r/fmhy sayfalarına bakıp hangi siteleri kullanman gerektiğini anlayabilirsin.
yardımlarınız için teşekkür ederim ancak torrent indirmek için hangi siteyi önerirsiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri