Çözüldü✓ Param Güvende ile Laptop Satılır mı

2 kişi aradı şuan ama ikisi de dolandırıcı gibi hissettirdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onu nasil yapıyoruz
Chromeda iseniz sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp seçeneklerden masaüstü modunu açın hocam.
Valla ben de şu an laptop satmaya çalışıyorum 2 tarafta da ilanım var. İstanbulda olmama rağmen sıfır sayılabilecek laptopu sıfır fiyatından 10 lira aşağısına satamadım henüz. Bu işi yapan firmalara bakıyorum artık ölü fiyatına istiyorlar onlar da
Benim tahminim nakit para meselesi. 2. El genelde nakit üzerinden dönüyor ve millettede nakit yok o yüzden biraz daha vereyim taksitli sıfır alayım kafasında herkes.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Chromeda iseniz sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp seçeneklerden masaüstü modunu açın hocam.

Benim tahminim nakit para meselesi. 2. El genelde nakit üzerinden dönüyor ve millettede nakit yok o yüzden biraz daha vereyim taksitli sıfır alayım kafasında herkes.
Siz hangi sehirdesiniz hocam

Doğru, bizim insanımızda ikinci el kültürü yok. Avrupada çok yaygın ikinci el kültürü

Alıcı için koşulsuz iade var sorgulanmaz bile ne gelmiş diye sorun olursa sahibinden hiç yardımcı olmuyor mahkemeye verirseniz iletiriz falan diyolar

• Beğen
Reaksiyonlar: MXTB
Sizin bilgisayar iyiymiş hocam daha dikkatli olun satarken
Fiyatı ciddi kırmadığım sürece satılmaz muhtemelen o yüzden kafam rahat o konuda.
Doğru, bizim insanımızda ikinci el kültürü yok. Avrupada çok yaygın ikinci el kültürü
Kesinlikle öyle, herkes 2. El ürününü sıfırdan pahalı yada sıfıra yakın fiyatlara girdiği sürece 2. El piyasası asla gelişmez Türkiyede.

pgilehiçbirşeysatılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,081
Üyeler
196,886
Son üye
shxck
Geri