10-11k Monitör Tavsiyesi

hocam aslında fiyatına göere çok iyi şeyler vaad ediyor yani sanki dolandırılcakmışım gşbş bşr his var dell de11 k nerdeyse 2 katı yukarda atıığım iki aoc modeli var onlar nasıldır
Tayfun hocaya ben d eilk aocleri sordum alma dedi

aşağıda benm konum hala açık oraya bakabilirsin hepsiyle alakalı açıklamaları mevcut neden bu ya da nden şu gibi konular kafanda kalmasın

Tayfun hocaya ben d eilk aocleri sordum alma dedi

aşağıda benm konum hala açık oraya bakabilirsin hepsiyle alakalı açıklamaları mevcut neden bu ya da nden şu gibi konular kafanda kalmasın

kk sorununu çözebildin mi bide ben tek monitör alcam hem fps hem hikayeli oyunlar için renkleri falan güzel olsun diyorum yani dell allienware mi alayim

Hocam ama baya uzun bir süre yani uniye geçene kadar falan monitor değiştirmeyi düşünmüyorum
Seçim senin dell alsanda çok hzı açısın bşr fark göremiyecez ben de onu düşünerek aldım lenovoyu ha yarın öbür gün cs2 faceit 3000 elo üzeri kasarsın vs o zaman gir 600 hz al

Ben aoc 25g4kur aldım 420hz 10999tl 5 taksit belki çok öneren çıkmaz 1080p diye ama cs2 den başka oyun pek oynamam dersen düşün

bende almayı planlıyorum da 2k mı alayım yoksa 1080p mi 300hz+ olması lazım ilk kriterim o olacak hikayeli oyun oynamam genelde ona göre önerileri bekliyorum.

Geri