🔥İndirim Biostar B850mt2-E Dj 8000mhz Ddr5 Matx Am5 Anakart 4.483 Tl

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,080
8 fazlı yapısından dolayı safkan bir B850 demek zor, biraz kırpılmış bir model hissiyatı yaratıyor. Yine de güncel çipsetin avantajları ve hacimli VRM soğutucularıyla durumu toparlayıp işi rahatlıkla çözüyor. Üstelik son 1 yılın en düşük fiyatında yakalanmışken, tasarımda can sıkan tek detay olan RAM slotlarının 2 adetle sınırlandırılmış olması bile rahatlıkla görmezden gelinebilir.

Asus B650m-r yerine alınır mı yoksa yazılımsal sorunları var mıdır acaba ?
yazılım sorunu yok da bios'a girince gözlerim kanıyor. markanın adı biostar iyi bios bekliyorsun tarihin en kötüsü :D ama genel olarak alınır fiyat çok iyi b850 için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de matx düşmanı bir grup var sanki 3 tane ekran kartı 4 tane ram takacak da matx anakart beğenmiyor buraya da doluşabilirler birkaç saat içinde

yazılım sorunu yok da bios'a girince gözlerim kanıyor. markanın adı biostar iyi bios bekliyorsun tarihin en kötüsü :D ama genel olarak alınır fiyat çok iyi b850 için
Sorma 2 adet Biostar anakartım var BİOS'u ne kadar karmaşık olabilir diye düşünüp yapmışlar. Basit ayarlara ulaşmak bile işkence.

Sorma 2 adet Biostar anakartım var BİOS'u ne kadar karmaşık olabilir diye düşünüp yapmışlar. Basit ayarlara ulaşmak bile işkence.
voltajı offset ayarlamak çok kötü, yeni modellerde nasıl bilmiyorum ama direkt niye ayarlayamıyorsun mesela çok saçma

Bence alınmaz. Asus donanım yazılımı konusunda anakart üreticileri içerisinde en iyisi. Güncellemeleri en iyi veren maalesef Asus diğerleri en az 1 gömlek altında. Tabi oyuncular ve temel seviye de kullanıcılar için bu anakart gayet yeterli ve bir sorunu yok, alınabilir. Yine de ben b650m-r'ı tercih ederdim.

bilmiyorum ne kadar benzer ama biostar b550m-t kullanmıştım fena kötüydü ya hem vrm'leri hem biosu, üstüne ramlerde xmp açamamıştım bir türlü.

Asus B650M-R ile kıyasladığımda benim tercihim kesinlikle Biostar olurdu. Asus'un giriş seviyesi soğutmasına karşılık, Biostar'daki VRM faz yapısı ve güncel B850 çipsetin sunduğu bant genişliği donanımsal olarak çok ciddi bir avantaj sağlıyor. 'Asus'un BIOS arayüzü daha iyi' diyenler olacaktır ama sonuçta BIOS ekranında yaşamıyoruz. Gerekli ayarları bir kere yapıp çıkıyorsunuz, sonrasında önemli olan sistemin o saf kas gücünü ne kadar stabil verebildiği.

1000 lira civarınada ax200 benzeri kart alınsa 5800 civarına geliyor işte.

6 - 7 bin arası daha iyisi varsa bunun yerine alınabilir. Biostar b550mt anakart almıştım bi ara yedek bilgisayar için. Anakartta 3 pinli fanlar için dc fan ayarı yokmuş illa ayar için pwm fan istiyordu kasa fanı son sürat döndü acayip tuhafıma gitmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,906
Son üye
halimbii
Geri