🔥İndirim Next Gaming Alpha Elite 7x Argb Fan Kumanda ve Kontrolcü 2.889 Tl 3 Taksit

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,027
200 TL kuponu kullanın. Kasa 7 fanlı ARGB kontrolcüsü ve kumandası bulunuyor. Kasanın alt kısmındaki fanlar reverse. Kasada Type C girişi de var. Çok fiyat performans olduğunu düşünüyorum. Değerlendirilebilir.

Kasa ölçüleri: 420x285x400mm

fanlar reverse mü acaba öyle duruyor fotolardan

fanlar reverse mü acaba öyle duruyor fotolardan
Alt kısımdakiler reverse ama anakartın yanındakiler değil galiba onları ters çevirip takmışlar anladığım kadarıyla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı hocam
Bence alınır baya dolu bir kasa. Daha F/P bir kasa görmedim ben şuana kadar. Özellikle düşük bütçelerde sistem toplayıp estetik birşeyler istiyorsanız bence aradığınız kasa bu.

Son düzenleme:
çok iyi kasa da 360mm arctic soğutucu sığar mı ki

çok iyi kasa da 360mm arctic soğutucu sığar mı ki
Hocam sığmazsa iade edersin ama sığacağını düşünüyorum ufak bir kasa değil. Lian li mini v2 bundan daha ufak ve sığıyor. Bunuda körler tasarlamadıysa sığar heralde.

200 TL kuponu kullanın. Kasa 7 fanlı ARGB kontrolcüsü ve kumandası bulunuyor. Kasanın alt kısmındaki fanlar reverse. Kasada Type C girişi de var. Çok fiyat performans olduğunu düşünüyorum. Değerlendirilebilir.

Kasa ölçüleri: 420x285x400mm

https://www.itopya.com/gigabyte-c50...4xargb-atx-mid-tower-bilgisayar-kasasi_u27168 bu kasa ile karşılaştırmak gerekirse arasındaki fark nedir bilgi verir misiniz ? ben bu kasayı tercih ettim 2.5k indirim ile satın aldım

tam fp ürünü beyazı olsa alıcaktım alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

Alt kısımdakiler reverse ama anakartın yanındakiler değil galiba onları ters çevirip takmışlar anladığım kadarıyla.

Bence alınır baya dolu bir kasa. Daha F/P bir kasa görmedim ben şuana kadar. Özellikle düşük bütçelerde sistem toplayıp estetik birşeyler istiyorsanız bence aradığınız kasa bu.
bana kalırsa bu fiyatlara düşen zoko daha mantıklı olur

https://www.itopya.com/gigabyte-c50...4xargb-atx-mid-tower-bilgisayar-kasasi_u27168 bu kasa ile karşılaştırmak gerekirse arasındaki fark nedir bilgi verir misiniz ? ben bu kasayı tercih ettim 2.5k indirim ile satın aldım
bu geçen 2500 dü fanları daha kaliteli ama kablolama açısından biraz başarısız c500 fanların kabloları önden gözükerek geçiyor arka fonta

Geri