MSI MB MAG X870E GAMING MAX WIFI AM5 DDR5 8200MHZ(OC) 3x M.2 USB 40Gbps HDMI DP 5G LAN WIFI 7 RGB ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MB MAG X870E GAMING MAX WIFI AM5 DDR5 8200MHZ(OC) 3x M.2 USB 40Gbps HDMI DP 5G LAN WIFI 7 RGB ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
B850 Nitro en azindan kagit ustunde f/p anakarta benziyor. Bu anakartla ses yongalari ayniymis. Yalniz X870E Gaming Maxin 1 adet de olsa USB4 destegi (2 tane gen5 ssd destegi olmadiigindan veri yolunda da kismamislar sanirim, ben 970 Evo Plusi x870e edge ti anakartta m2 ye taktigimda usb4 u iptal etmedem tam hiz vermedi, ilk slotta 990 Pro var) avantaji var, fiyat farki azsa x870e daha mantikli olur bence. Bu modellerle kullanicilarin yasadiklari sorunlar var mi onlari da arastirin tabi.arkadaşlar elimde hiç açmadığım iadesi dolmayan B850 NITRO ATX anakart var 8500 liraya almıştım birde 7800x3d işlemci aldım 1 sene kullanıcam bu işlemci ve anakartı sizce b850 NITRO yu tutayım mı yoksa iade edip bunu mu alayım 11500e ciddi soru bu arada karar veremiyorum tek başıma.
Bonus yok baktım ulen hepsiburada kartım var hepsiburada ya bonus vermiyor
1 sene kullanıcam diye aslında sormuştum ama thunderbolt 4 harici ssdler im var o hızda yararlanamıycaktım aldım 1525de bonus gelecek mantıklı bir alışveriş olduB850 Nitro en azindan kagit ustunde f/p anakarta benziyor. Bu anakartla ses yongalari ayniymis. Yalniz X870E Gaming Maxin 1 adet de olsa USB4 destegi (2 tane gen5 ssd destegi olmadiigindan veri yolunda da kismamislar sanirim, ben 970 Evo Plusi x870e edge ti anakartta m2 ye taktigimda usb4 u iptal etmedem tam hiz vermedi, ilk slotta 990 Pro var) avantaji var, fiyat farki azsa x870e daha mantikli olur bence. Bu modellerle kullanicilarin yasadiklari sorunlar var mi onlari da arastirin tabi.
Anakart fiyatlarinda birkac gundur hareketlilik var, bir sefer daha ram indirimi gelmeyecek mi acaba![]()
Kategori banı yemişim 2 yıldır telefon harici teknolojik alet aldığım yok amazondan garipBu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor![]()
hocam şimdi bu anakart alınır mı? sizce nasıldır almayı düşünüyorumda1 sene kullanıcam diye aslında sormuştum ama thunderbolt 4 harici ssdler im var o hızda yararlanamıycaktım aldım 1525de bonus gelecek mantıklı bir alışveriş oldu