❌İndirim Bitti! Msı Mb Mag X870e Gamıng Max Wıfı Am5 12748 Tl Dip

2500 lira fark ile daha uzun yıllar götürebilecek bir anakart, bütçene göre tercih edilebilir bence

Garantiye bakayım 2k veriyorsa almayı düşünüyorum bu bütçede alternatif var mı?

Uzun zamandır x870e anakartları araştırıyorum, msi pro x870e-p alacakken sağolsun @GGbaba sayesinde gördüm bunu, her ne kadar pronun faz yapısı bir tık daha yüksek olsa da bunun malzeme kalitesi, premium hissi ve soğutma blokları çok daha iyi olduğu için bunu tercih ettim.

asrock x870 pro rs wifi aldım iade edip alınır mı? cpu yanma sorunundan korkuyorum

Kışın boşuna tomahawk olanını aldım bu kart yeni sanirim bilseydim bunu alirdim.

Aldım bende kampanya bildirimi olarak 1 tane 500 bonus bildirimi geldi ama 525 ve 500 olan bir tane ilerlemiş kampanyalarda

arkadaşlar elimde hiç açmadığım iadesi dolmayan B850 NITRO ATX anakart var 8500 liraya almıştım birde 7800x3d işlemci aldım 1 sene kullanıcam bu işlemci ve anakartı sizce b850 NITRO yu tutayım mı yoksa iade edip bunu mu alayım 11500e ciddi soru bu arada karar veremiyorum tek başıma.
B850 Nitro en azindan kagit ustunde f/p anakarta benziyor. Bu anakartla ses yongalari ayniymis. Yalniz X870E Gaming Maxin 1 adet de olsa USB4 destegi (2 tane gen5 ssd destegi olmadiigindan veri yolunda da kismamislar sanirim, ben 970 Evo Plusi x870e edge ti anakartta m2 ye taktigimda usb4 u iptal etmedem tam hiz vermedi, ilk slotta 990 Pro var) avantaji var, fiyat farki azsa x870e daha mantikli olur bence. Bu modellerle kullanicilarin yasadiklari sorunlar var mi onlari da arastirin tabi.

Anakart fiyatlarinda birkac gundur hareketlilik var, bir sefer daha ram indirimi gelmeyecek mi acaba:)

B850 Nitro en azindan kagit ustunde f/p anakarta benziyor. Bu anakartla ses yongalari ayniymis. Yalniz X870E Gaming Maxin 1 adet de olsa USB4 destegi (2 tane gen5 ssd destegi olmadiigindan veri yolunda da kismamislar sanirim, ben 970 Evo Plusi x870e edge ti anakartta m2 ye taktigimda usb4 u iptal etmedem tam hiz vermedi, ilk slotta 990 Pro var) avantaji var, fiyat farki azsa x870e daha mantikli olur bence. Bu modellerle kullanicilarin yasadiklari sorunlar var mi onlari da arastirin tabi.

Anakart fiyatlarinda birkac gundur hareketlilik var, bir sefer daha ram indirimi gelmeyecek mi acaba:)
1 sene kullanıcam diye aslında sormuştum ama thunderbolt 4 harici ssdler im var o hızda yararlanamıycaktım aldım 1525de bonus gelecek mantıklı bir alışveriş oldu

Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor :D
Kategori banı yemişim 2 yıldır telefon harici teknolojik alet aldığım yok amazondan garip

Son düzenleme:
1 sene kullanıcam diye aslında sormuştum ama thunderbolt 4 harici ssdler im var o hızda yararlanamıycaktım aldım 1525de bonus gelecek mantıklı bir alışveriş oldu
hocam şimdi bu anakart alınır mı? sizce nasıldır almayı düşünüyorumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri