One Ui 8.5 Ne Zaman Gelecek?

neura

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
S23 fe kullanıyorum beklemekten öldüm 11 mayısta global dağıtımın başladığı söylenmişti ama henüz cihazıma gelmedi çok geç gelen one ui 7 bile mayısın başında gelmişti bana geçen sene

Samsung cihaz kullanıp güncelleme eline ulaşan var mı merak ettim ☺️

S23 fe kullanıyorum beklemekten öldüm 11 mayısta global dağıtımın başladığı söylenmişti ama henüz cihazıma gelmedi çok geç gelen one ui 7 bile mayısın başında gelmişti bana geçen sene

Samsung cihaz kullanıp güncelleme eline ulaşan var mı merak ettim ☺️
2 aydır kullanma keyfi xd
8 de gayet iyi iple çekmeyi değmez bence
6dan 7ye geçerken her gün kontrol ediyordum

Zengin garibanın halinden anlamaz ki 😔
s23 düz modelden geçtim o da hala duruyo kendim kullanmasam da :kekw:
hem s11 tablete hala gelmedi onu bekliyorum
her zaman gelen ek yapay zeka özellikleri dışında en güzeli üst panelin özelleştirilebilir olması olmuş direkt hücum edersin oraya

s23 düz modelden geçtim o da hala duruyo kendim kullanmasam da :kekw:
hem s11 tablete hala gelmedi onu bekliyorum
Bende düz s23 almak istiyordum babamı ikna edememiştim bari düz s22 alayım dedim onu da batarya problemleri var diye onermemişlerdi bende s23 fe alıp geçmiştim 2 sene önce dehşet telefon Türkiye de bulunmuyor

Bende düz s23 almak istiyordum babamı ikna edememiştim bari düz s22 alayım dedim onu da batarya problemleri var diye onermemişlerdi bende s23 fe alıp geçmiştim 2 sene önce dehşet telefon Türkiye de bulunmuyor
s23 fe işlemcisi kötü aslında s23 alsaymışsın iyiymiş ben bi şekilde ikna ettim telefonun tek eksisi 7 yıl güncelleme desteğinin olmaması

s23 fe işlemcisi kötü aslında s23 alsaymışsın iyiymiş ben bi şekilde ikna ettim telefonun tek eksisi 7 yıl güncelleme desteğinin olmaması
İşlemcisi hiçbir sıkıntı yaşatmadı zaten oyun oynamıyorum günlük kullanımda hâlâ inanılmaz akıcı özellikle one ui 7 ile şaha kalktı zaten telefon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S27 veya S28 serisi çıktığında upgrade ederim gibime geliyor bakalım

İşlemcisi hiçbir sıkıntı yaşatmadı zaten oyun oynamıyorum günlük kullanımda hâlâ inanılmaz akıcı özellikle one ui 7 ile şaha kalktı zaten telefon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S27 veya S28 serisi çıktığında upgrade ederim gibime geliyor bakalım
ben ultraya geçtim tablet niyetine kullanıyorum artık 2 tane oldular :d
düz modelde kalacaksan yükseltmenin hiçbir mantığı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,917
Üyeler
196,853
Son üye