Windowsu Cmdden Nasıl Etkinleştirebilirim

byabo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
merhaba arkadaşlar bi arkadaşın windowsunu etkinleştiricektik bende kayıtlı belgler vardı bunları buldum ama nasıl etkinleştireceğimi unuttum bunu nasıl yapıyoduk bilgisi olan varmı?
1779121699491.webp

merhaba arkadaşlar bi arkadaşın windowsunu etkinleştiricektik bende kayıtlı belgler vardı bunları buldum ama nasıl etkinleştireceğimi unuttum bunu nasıl yapıyoduk bilgisi olan varmı?Alıntıyı görüntüle
1. kod ile windows sürümünün hangisi varsa onun kodunu boşluk bırak yapıştır enterle sonra sırayla diğerlerini enterle

sağol hocam eminsiniz dimi
Direkt windows cmd activation yazarsanız çıkıyor aslında internette ama bu şekilde tam aktive olmayabiliyor bazen, sadece sağ alttaki yazı gidiyor haberiniz olsun

Direkt windows cmd activation yazarsanız çıkıyor aslında internette ama bu şekilde tam aktive olmayabiliyor bazen, sadece sağ alttaki yazı gidiyor haberiniz olsun
ben yaptım oldu hocam sağolun

sağol hocam eminsiniz dimi
Eminim hocam, sadece bazı kmspico serverleri sorun yaratabiliyor aktifleşmezse 3.koddan başka server ile değişim yapmak gerekebiliyor ama genelde sorunsuz çalışan kombinasyon bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri