Yardım Hynix Ddr5 16 Ram Önerisi Lazım.

2 yöntemi var ram kodunu al anakart destek sayfalarından denenip denenmediğine bak. 2. yol al tak tyhpoon çalıştır bak iade et değilse. ben 2. yolu önermem etik bulmam.
hocam ilk seçeneği bende yapardım da adamlar Kingston fury beast raminde ram kodu etiketin altında göremiyoruz kodu diyor bu yüzden alıp denesem kodu iade etsem geçerli sebep olur değil mi

hocam ilk seçeneği bende yapardım da adamlar Kingston fury beast raminde ram kodu etiketin altında göremiyoruz kodu diyor bu yüzden alıp denesem kodu iade etsem geçerli sebep olur değil mi
https://www.msi.com/Motherboard/MPG-X870E-CARBON-WIFI/support#mem buradan bakabilirsin.
valla bişey diyim mi kafana takma 6400mts cl28 ram çalışan sistemde %3 fark ya var ya yok ucuzunu al geç. linç yiyeceğimi bile bile söylüyorum.

intel sistemle 8000+ mts üstü değilsen 6000 mts cl 30 başını asla ağrıtmaz arkana da bakma

kingston fury beast 6000mhz cl30da da çıkma ihtimali var mı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam hynix değilde samsung veya micron çıktı iade edince kabul ederler mi
açmazsan eğer mesafeli satış sözleşmesi gereği etmek zorundalar ama istersen kontrol edeyim bende var kingston fury beast 6000 mhz cl30 hatta ilgilenirsen satadabilirim

al bu da hynix modülü beynimize kazıyan adamdan asenkron overclock'un daha mantıklı olduğu ramlerle oynamanın mantıksız olduğunu söylediği video

açmazsan eğer mesafeli satış sözleşmesi gereği etmek zorundalar ama istersen kontrol edeyim bende var kingston fury beast 6000 mhz cl30 hatta ilgilenirsen satadabilirim
hocam sıfırını almak daha mantıklı benim için, eğer bakma şansınız varsa çok mutlu olurum çünkü patriot 11k kingston 11.8k tek sorun patriot kasam için büyük kalıyor o yüzden Kingston almak daha mantıklı benim için

al bu da hynix modülü beynimize kazıyan adamdan asenkron overclock'un daha mantıklı olduğu ramlerle oynamanın mantıksız olduğunu söylediği video
bu adama bir türlü ısınamadım ya keskin dili ve dağları ben yarattım havası var, bilgili bir abi ama anlatım tarzı yoruyor yine de attığınız linklere bakacağım hocam çok teşekkür ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
hocam sıfırını almak daha mantıklı benim için, eğer bakma şansınız varsa çok mutlu olurum çünkü patriot 11k kingston 11.8k tek sorun patriot kasam için büyük kalıyor o yüzden Kingston almak daha mantıklı benim için

bu adama bir türlü ısınamadım ya keskin dili ve dağları ben yarattım havası var, bilgili bir abi ama anlatım tarzı yoruyor yine de attığınız linklere bakacağım hocam çok teşekkür ediyorum
Nasıl istersen hocam. Nereye bakıyorum şimdi

Düşük modül xpglerde var bu arada hynix kullanıyorlar diye biliyorum

bir tane fury yok baktığınız bilgi doğru olmayabilir.

hocam link yok mu marka, cl30 6000mhz

hocam Kingston fury beast 6000mhz cl30 hynix midir acaba
ya 3 üreticide çok büyük firmalar hiçbiri sorun çıkarmaz ama büyük ihtimal hynix o bilinmedik markaların bazıları çinden alıyo çiplerini ama kingston bu köklü bi firma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,826
Üyeler
197,557
Son üye
katzvariak
Geri