🔥İndirim Asus Rog Strix Lc Iıı Argb 240mm Beyaz 8500 Tl❌ 4.449 Tl ✅ Son 1 Yılın En Düşüğü

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,021
Şöyle diyim kardo 1000 TL daha düş 3500 olsun yine almam, alınmaz gerisini düşün artık.
o kadar kötü mü hocam ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle diyim kardo 1000 TL daha düş 3500 olsun yine almam, alınmaz gerisini düşün artık.
peki sence 7800X3D için bu iyi mi

o kadar kötü mü hocam ya

Alınır hocam FSP MP7 çok kaliteli bir soğutucu. Fazlasıyla yeter 7800x3D için.

4500 TL'ye sırf Rog Strix diye 240 mm sıvı soğutma almam. :kizginpeepo:

o kadar kötü mü hocam ya

Hocam pc topluyorum şu an, bayağıdır araştırıyordum siyahını aldım 7800x3d için. İşlemci o kadar güç çekmediği için ve 3d v-cache konumundan dolayı daha ucuz çift kule fanlarla arasında pek fark olmayacak bu arada(en fazla bıraz fan sesi farkı olur), tamamen görünüş ve bütçeye göre alınabilir yani. Bir de itopyada daha ucuz şu an oradan alabilirsin.

Hocam pc topluyorum şu an, bayağıdır araştırıyordum siyahını aldım 7800x3d için. İşlemci o kadar güç çekmediği için ve 3d v-cache konumundan dolayı daha ucuz çift kule fanlarla arasında pek fark olmayacak bu arada(en fazla bıraz fan sesi farkı olur), tamamen görünüş ve bütçeye göre alınabilir yani. Bir de itopyada daha ucuz şu an oradan alabilirsin.

hocam 28 nisan da almıştım konu görünce bir sorayım dedim. ben de pc topluyorum full beyaz sistem. şu an ram, ekran kartı, psu ve monitör kaldı :dD

Alınır hocam FSP MP7 çok kaliteli bir soğutucu. Fazlasıyla yeter 7800x3D için.
teşekkürler hocam

5700x için https://www.pttavm.com/fazeon-a2-120tra-slemci-sogutucu-p-1461027238 burdakini almıştım fiyatından dolayı korkutuyor ne yalan söyliyim yeter mi yoksa bu linktekini ya da bir başkasını mı alsam help

4.500₺'ye biraz yakın fiyatta LF III Pro veya daha uyguna Enermax Liqmaxflo falan varken bence bunu almak değmez. 360/420mm alınmadığı sürece 2.000-2.500₺'lik kule tipiler daha iyi oluyor bence.

Geri