❌İndirim Bitti! 12412 TL Koorui G2741L 27 İnç Monitör, (UHD 160Hz/FHD 320Hz)

Monitör den memnun musun peki
hatalı çıktı benimki ama sol üst taraftaki glow mu ışık sızması mı çok fazlaydı zaten iade ederdim bu pembe zımbırtı çıkmasaydı. bu arada stuck pixel 1 saat çalıştırdım düzelmedi fabrika çıkışı hatalı çünkü ambalaj sapa sağlamdı genelde vuruktane dolayı oluyormuş bu renk karışması ve darbe bence panelin arkasındaydı çünkü ekran sapasağlamdı.
1779186207286.webp

1779186238057.webp

hatalı çıktı benimki ama sol üst taraftaki glow mu ışık sızması mı çok fazlaydı zaten iade ederdim bu pembe zımbırtı çıkmasaydı. bu arada stuck pixel 1 saat çalıştırdım düzelmedi fabrika çıkışı hatalı çünkü ambalaj sapa sağlamdı genelde vuruktane dolayı oluyormuş bu renk karışması ve darbe bence panelin arkasındaydı çünkü ekran sapasağlamdı.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Fiyatına göre 10/10 bence bu ürün.

Aşağıdaki IPS glow'lardan başka benim gözümle görebildiğim hiçbir parlama, bulutlanma, ışık sızması yok. Uniformite olayı çok düzgün. Gri dahil her renk ekranın her alanında aynı gözüküyor. AAA ve rekabetçi oyunlar ile baya bir vakit geçirdim hissedilebilir ghosting, yavaşlık yok. Renk konusunda kendileri bir rapor sunmuyor ama delta E değeri 2'nin altında kalibrasyon raporu olan 200 saat kullanılmış OLED monitör ile yan yana getirip uzun uzun inceledim ve testler yaptım, sıcak profili seçiliyken renklerin tonu ve beyaz dengesi OLED ile neredeyse aynı.

Ayrıca şunu fark ettim, ben 32"4K bir IPS kullanırken glow olayı deneyimin içinden geçiyordu ama 27" boyutunda hem mesafe ayarlaması kolay olduğu için hem de glow alanları boyuta bağlı olarak daha küçük seviyede kaldığı için aman aman rahatsız etmedi beni.

Ekler

• 20260519_134510.webp
    20260519_134510.webp
    18.7 KB · Hit: 22
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye