NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,257
Monitör den memnun musun pekiAlıntıyı görüntüle
daha ürünü yollamadım adamlar ürünü gönderiyor bana sonra neden amazon diyorsunuz![]()
Monitör den memnun musun pekiAlıntıyı görüntüle
daha ürünü yollamadım adamlar ürünü gönderiyor bana sonra neden amazon diyorsunuz![]()
Firma gibi firma gerçekten. Ben de ürünün üst kısmında birleşim yerindeki çizgide ufak bir açıklık fark ettim, video ile müşteri hizmetlerine gönderdim yüzde 20 ücret iadesi yaptılar.Alıntıyı görüntüle
hatalı çıktı benimki ama sol üst taraftaki glow mu ışık sızması mı çok fazlaydı zaten iade ederdim bu pembe zımbırtı çıkmasaydı. bu arada stuck pixel 1 saat çalıştırdım düzelmedi fabrika çıkışı hatalı çünkü ambalaj sapa sağlamdı genelde vuruktane dolayı oluyormuş bu renk karışması ve darbe bence panelin arkasındaydı çünkü ekran sapasağlamdı.Monitör den memnun musun peki
Fiyatına göre 10/10 bence bu ürün.hatalı çıktı benimki ama sol üst taraftaki glow mu ışık sızması mı çok fazlaydı zaten iade ederdim bu pembe zımbırtı çıkmasaydı. bu arada stuck pixel 1 saat çalıştırdım düzelmedi fabrika çıkışı hatalı çünkü ambalaj sapa sağlamdı genelde vuruktane dolayı oluyormuş bu renk karışması ve darbe bence panelin arkasındaydı çünkü ekran sapasağlamdı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle