Ps5 1tb veya 825gb Önerisi

amadeus22

80+
Reaksiyon skoru
80
selamlar normal ps5 (slim diye geçiyordu herhalde) 1tb ve ya 825gb arıyorum. 1 tb olsa daha iyi olur açıkcası. yanında iki adet de konsol olmasını istiyorum. pakete olarak olsa iyi olur ama psyi alıp, yanına olarak da alabilirim. minimum maliyetle nasıl temin edebilirim?

hocam satıcı pek güven vermedi açıkcası

selamlar normal ps5 (slim diye geçiyordu herhalde) 1tb ve ya 825gb arıyorum. 1 tb olsa daha iyi olur açıkcası. yanında iki adet de konsol olmasını istiyorum. pakete olarak olsa iyi olur ama psyi alıp, yanına olarak da alabilirim. minimum maliyetle nasıl temin edebilirim?
1tb ile 825 gb aynı değil mi ?

hocam fly technology hakkında şikayetler var emin olamadım açıkcası daha güvenilir uerler var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çünkü bazıları ürün çakma çin malı konsol gönderiyorlar demiş.

hocam fly technology hakkında şikayetler var emin olamadım açıkcası daha güvenilir uerler var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çünkü bazıları ürün çakma çin malı konsol gönderiyorlar demiş.

PS5'in çakması ya da kaçak olarak geleni yok ki.

kollar için yazılan yprumlar vardı. ve paketten açılmış kullanılmış ürünler çıktığıyla ilgili yorumlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,093
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri