Ekran Kartı Çok Yüksek Mhzde Çalışıyor

Reaksiyon skoru
23
Sistemim 9070xt 7800x3d.2 gün önce pcye format attım,formattan sonra fanlara bişeyler oldu.Denemek için basitinden pes açtım açıldıktan 5-10 saniye sonra daha ana menü gelmemişken ekran kartı 3300 mhzye çıktı rpm de 300 civarına.Performans ayarlarından varsayılana verimliye falan alıyorum ama kendi otomatik olarak özel ayara çekiyor ama çektiği ayarlar da normal.Format atmadan önce fanlar aşırı sessizdi ve böyle sorunlar yoktu yani sistemde sorun olduğunu düşünmüyorum.

MSI Afterburner kurup undervolt yapmanız lazım. İnternetten araştırabilirsiniz nasıl yapıldığını.

MSI Afterburner kurup undervolt yapmanız lazım. İnternetten araştırabilirsiniz nasıl yapıldığını.
Hocam bu bir bug değil mi bundan önce aynı ayarlarda böyle bi sorun olmuyordu, daha açılış ekranında 3000 mhze çıkması anormal yani 3000e değil 2500e de çıksa anormal değil mi?

Hocam format atmadan önce belki kartınız undervoltlanmış veya fanlarınız manuel ayarlı olmuş olabilir. Format sonrası böyle bir şey olduysa genelde sebebi bu oluyor. Ayarlarınız kaybolduğundan stock yazılımla çalışıyor kartlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri