Malatyada Büyük Deprem

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,202
5.6 olarak açıklandı ama büyük dümen kandırıyorlar. Maraş depreminden farkı yoktu. Yine direkten döndük kesinlikle suanda malatyada yıkım ölüm vardır.

Son düzenleme:
Nasıl marastan farkı yoktur hacı 7 var mıdır yani. Öyle olsa taş üstünde taş kalmazdı.

10 15 saniye sürmüş bir artçı depremin etkisi muhtemelen. Fazla abarttınız.

maraş depreminde biz hayvan gibi sallandık çok uzakta olmamıza rağmen uykudan uyandım bunda deneme esnasında bile hissetmedim

10 15 saniye sürmüş bir artçı depremin etkisi muhtemelen. Fazla abarttınız.
Ne artçısı hocam 1000 den fazla artci deprem 3 büyük deprem gördüm önceki depremde evim ağır hasar aldı. o depremden sonra taşındık bu bölgede yaşanılacak en güvenli evde oturuyorum binanın yıkıldı yıkılacak olduğunu hissettim. Odamdaki duvar bu hale geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

maraş depreminde biz hayvan gibi sallandık çok uzakta olmamıza rağmen uykudan uyandım bunda deneme esnasında bile hissetmedim
malatyada mı yaşıyorsunuz

Ekler

• 20260520_102550.webp
    20260520_102550.webp
    435.6 KB · Hit: 40
Son düzenleme:
Ne artçısı hocam 1000 den fazla artci deprem 3 büyük deprem gördüm evim ağır hasar aldı bu bölgede yaşanılacak en güvenli evde oturuyorum binanın yıkıldı yıkılacak olduğunu hissettim. Odamdaki duvar bu hale geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

malatyada mı yaşıyorsunuz
Geçmiş olsun da orada yaşayanlar ile konuştum. Sadece ses duyduk dediler başka bir şey yokmuş. Haberlere, forumlara da baktım evi yıkılan vs. olmamış. En güvenli ev bu hale geldiyse yıkım olması gerekirdi.

Geçmiş olsun da orada yaşayanlar ile konuştum. Sadece ses duyduk dediler başka bir şey yokmuş. Haberlere, forumlara da baktım evi yıkılan vs. olmamış. En güvenli ev bu hale geldiyse yıkım olması gerekirdi.
Valla ben zeminden şüpheleniyorum ev güvenlide yandaki toki inşaatlarinin zemini hep göldü. O yüzden depremi ağır yaşamış olabiliriz

vallahi o bölgede yaşayan insanlara acayip üzülüyorum sürekli bi deprem tehlikesi daha önceki depremin yaraları tam sarılmamışken bu sabah yine sağlam sallanmış çok üzücü...

Geri