Çözüldü✓ Corsair Hs55 Kulaklık Menteşe Tedariği

Berkukk

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhabalar yaklaşık 1 yıl önce aldığım Corsair HS55 Wireless'ın kulaklık menteşeleri kırıldı ve değişmesi gerekiyor. Ben değiştirmek için parça var mı diye baktım ama bulamadım. Benzer sorunu yaşayan oldu mu ya da tamir edecek birileri var mı bildiğiniz daha önce tamir ettirdiğiniz bir yer? Sağ ve Solda da aynı sorunu yaşadım.
Parçasını bulamadığım için yapacak yer olmadığını düşünüyorum.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-14 at 16.51.40.webp
    WhatsApp Image 2026-05-14 at 16.51.40.webp
    42.4 KB · Hit: 18
Merhabalar yaklaşık 1 yıl önce aldığım Corsair HS55 Wireless'ın kulaklık menteşeleri kırıldı ve değişmesi gerekiyor. Ben değiştirmek için parça var mı diye baktım ama bulamadım. Benzer sorunu yaşayan oldu mu ya da tamir edecek birileri var mı bildiğiniz daha önce tamir ettirdiğiniz bir yer? Sağ ve Solda da aynı sorunu yaşadım.
Parçasını bulamadığım için yapacak yer olmadığını düşünüyorum.
1 yıl önce aldığınızı belirtmişsiniz. sıfır ürünse 2 yıl garantisi var. garantiye başvurdunuz mu? garanti varsa onlarla iletişime geçin. yardımcı olurlar ya da yol gösterirler.

1 yıl önce aldığınızı belirtmişsiniz. sıfır ürünse 2 yıl garantisi var. garantiye başvurdunuz mu? garanti varsa onlarla iletişime geçin. yardımcı olurlar ya da yol gösterirler.
kulaklıklar da menteşe kırılması tüketici hatası oluyor diye biliyorum

evet tüketici hatası dediler gönderdim ve sorunu yaşayan tek kişide değilmişim yabancı forumlara vs de bakındım sorunu hemen hemen her kullanıcı yaşamış yani kullanıcı testleri sağlıklı yapılmadığı belirtilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,130
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri