roanthe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 299
Nordic mcu, paw3395?Benzer mi kral sen maytap mi geciyon
Nordic mcu, paw3395?Benzer mi kral sen maytap mi geciyon
3950 ile 3395 arasında fark var, r1 proda sadece 4k var, alıcısı yanında değil daha sayayım mı?Nordic mcu, paw3395?
mchose şarjı aşırı hızlı tükeniyor 1 senedir l7 pro kullanıyorum click latency farkını büyük ihtimal hissetmezsin dareu değerlendirMchose l7 ultra ile arasında gidip geliyorum aralarındaki tek fark click latency dareu 1.4 mchose 0.2ms karar verebilsem![]()
harpe ace mini aldım hocam resident evil requiem hediyesiyle 3200 liraya.mchose şarjı aşırı hızlı tükeniyor 1 senedir l7 pro kullanıyorum click latency farkını büyük ihtimal hissetmezsin dareu değerlendir
Çok bir yararı yok hem stabil çalışmıyor hem işlemcine binen yükü arttırıyor ama bu mouse için sensörleri iyi çok hafif bu yönleri ilgini çekiyorsa alınabilir8kz olmasının ne faydası var bize? Ne işe yarıyor
merhaba üründe tıklama sesi hem çirkin hemde fazla.Bunun click sesi düşük müdür acaba? L7 pro kullanıyorum bayağı sessiz olduğu için memnunum ama 5 gram hafif olduğu için indirime girdiğinde geçmeyi düşünüyorum.
faceit lvl 10 mi oldun 3950 alınca ya da radiant mi?3950 ile 3395 arasında fark var, r1 proda sadece 4k var, alıcısı yanında değil daha sayayım mı?
arkadaş dedi ya ne farkları var diye bende farklarını belirttim arkadaşafaceit lvl 10 mi oldun 3950 alınca ya da radiant mi?