samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 792
9 tane jbl tune beam 2 stoğu var 2kdan ama ankerci olduğum için almadım hiç kulaklık alan var mı amazon depodan önerir misiniz
takip edilen bir yer muhtemelen vardır bulabilirsem buraya da atarım nasıl takip edileceğini ben de araştırıyorum suanKonuda 3-5 kişi hariç geri kalanımız ciğer bekleyen kedi gibiyiz. Gelen ürünler amazon filtresinde en son gelenler filtesi ile takip edilmiyor. Herhangi bi tg kanal vs de yok, yol gösteren de. Çözemedim burayı iki aydır.
aynı durumdayız. alabildiğim tek şey kimsenin beğenmediği razer mouseKonuda 3-5 kişi hariç geri kalanımız ciğer bekleyen kedi gibiyiz. Gelen ürünler amazon filtresinde en son gelenler filtesi ile takip edilmiyor. Herhangi bi tg kanal vs de yok, yol gösteren de. Çözemedim burayı iki aydır.
kaça verdin ben de satıcam 4.5 iyi gibiRyzen 5 7500F satmaya gittik olanlarla bak. SSD gelmiş, ram gelmiş, ölü fiyattan hafiza kartları gelmiş. 8 liradan 5070 Ti da gelseydi bari.
Sıfır 6 bakır borulu kule tipi ile beraber 5.5a verdim.kaça verdin ben de satıcam 4.5 iyi gibi
Gerçekten öyle. Millet çatır çatır alıp geçiyor. TG falan takip ediyorum ama oralara da geç düşüyor galiba. Mesaj düşer düşmez satın alayım diyorum uçmuş oluyor.Konuda 3-5 kişi hariç geri kalanımız ciğer bekleyen kedi gibiyiz. Gelen ürünler amazon filtresinde en son gelenler filtesi ile takip edilmiyor. Herhangi bi tg kanal vs de yok, yol gösteren de. Çözemedim burayı iki aydır.
çünkü macbooklar ppi düşük monitörlerde tatmin edici görüntü veremiyor, betterdisplayi tavsiye edecektim. Ama dediğiniz gibiyse küçük gelmiş olabilir, belki 16 inç ileride düşünürsünüz.MacBook yani Laptop ekranında macOS kullanamadım. Sonra tekrar şans verip mac mini aldım monitöre bağladım yaklaşık 1 aydan uzun bi süredir kullanıyorum alıştım. Küçük ekran ve mousepad ile kullanamamışım demek
mac mini de betterdisplay var ya 27 inç oledde çok iyi perf. alıyorumçünkü macbooklar ppi düşük monitörlerde tatmin edici görüntü veremiyor, betterdisplayi tavsiye edecektim. Ama dediğiniz gibiyse küçük gelmiş olabilir, belki 16 inç ileride düşünürsünüz.
Ben depodan iPhone 17 almıştım aynı zamanda airpods pro 3 de aldım. Öncesinde s25 plus ve buds 4 pro vardı. Airpods pro 3 ile dinlerken aman aman bir ses kalitesi gelmiyor bana. Ayarlarını falan da yaptım. Kişiden kişiye değişir tabiairpods 4 anc’den airpods pro 3e geçtim bugün sabah siparis verdim 2 saat önce elime geçti. alın aldırın böyle bir fark ve rahatlık yok anında satışa koyucam 4ü. depo sayesinden yavas yavas upgradeleniyoruz
buds 4 proyu bilmiyorum tabi hic denemedim ama airpods 4 ile arasında dağlar var diyebilirim ki o kulaklıktan geçen birinin de aynı tepkiyi vereceğine eminim pro 3 le buds 4ün yapısı benzer gibi zatenBen depodan iPhone 17 almıştım aynı zamanda airpods pro 3 de aldım. Öncesinde s25 plus ve buds 4 pro vardı. Airpods pro 3 ile dinlerken aman aman bir ses kalitesi gelmiyor bana. Ayarlarını falan da yaptım. Kişiden kişiye değişir tabi