❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

mıncıklanmış ürün pek tercih edilesi olmazda bazı ürünler iyi fiyattı alanlara hayırlı olsun ben kendime uygun bir şey bulamadım :D

Teşhir ürünse hiçbir şekilde göndermediler ekran kartlarını mesela
ama teşhir olmayan ürünleri telefonla alabildik gün sonu özetiİ
mağaza da ise sorun yaşayan da oldu teslim alabilen de

Teşhir ürünse hiçbir şekilde göndermediler ekran kartlarını mesela
ama teşhir olmayan ürünleri telefonla alabildik gün sonu özetiİ
mağaza da ise sorun yaşayan da oldu teslim alabilen de
A620 için aradım, Ankara (Söğütözü) mağazasında bitmek üzere olarak gözüküyordu. O teşhir olabilir, o mağazayı arayıp bilgi alın ona göre sipariş oluşturalım dediler. Aradım sıfır ürün varmış, satın almak için geri döndüm o satılmış şu anda işlem yapamayız dediler. O yüzden gidip bir papatya tarlasında biraz gezeceğim. :kizginpeepo:

Tüm Ürünler: https://www.vatanbilgisayar.com/stok-temizliyoruz-kampanyasi

19.9k
19.9k
19k
6.2k
Tele satışı aradım, sadece mağaza da var

26k

Anakart fiyatlarını tek tek giremedim yeni ürün gelirse onları ekleyeceğim 1.5-2.5k arası bedava fiyatlar...
Tele satışı aradım, sadece mağaza da var.

Anakartın linklerini "VATAN Ram Fırsatları" üzerinden aldım emeklerine sağlık via vermiş olalım.
Apple Watchlar bedava ama teşhir hepsi. İhtiyaç olmasa da sırf ekosisteme ekleyim diye alsam mı diyordum ama mahvetmişlerdir o saatleri diye tahmin ettiğimden mağazaya gitmedim 😀

A620 için aradım Ankara (Söğütözü) mağazasında bitmek üzere olarak gözüküyordu. O teşhir olabilir, o mağazayı arayıp bilgi alın ona göre sipariş oluşturalım dediler. Aradım sıfır ürün varmış, satın almak için geri döndüm o satılmış şu anda işlem yapamayız dediler. O yüzden gidip bir papatya tarlasında biraz gezeceğim. :kizginpeepo:
sağlık olsun ben de b650 için uğraştım ama b840 da işin garibi daha dolu duruyor 3k ya bedava

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri