Gıgabyte Geforce Rtx 5070 Gamıng Oc 12g Gddr7 192bit Dlss 4 Ekran Kartı 26.216tl

konu açmadna önce bi stoğa baksaydınız

Sipariş hattını aradım 1 adetmiş ve İzmir'den sipariş geçilmiş ürüne

• Beğen
Reaksiyonlar: Kazi
Telefon ile aradım ürünün bedelini ödeyip bulunduğum yerdeki mağazaya aldırabilirmiyiz diye telefonda olur dediler mağazaya gittiğimde olmaz dediler.

hocam telefonda arayıp sadece şubedeki ürünü sipariş verebiliyor muyuz öyle, kart bilgisini falan direkt telefonda mı giriyoruz
Diğer konularda yapılabildiğinden bahsetmişlerdi, oradan görüp aradım açıkçası. Kart bilgisi olayını tam bilmiyorum, muhtemelen öyledir. Stok kalsaydı yaşayıp anlatabilirdim :D
magazadan baska bir magazadaki ürüne siparis mi geciliyor?
Tam olarak bilmiyorum ama kargo da yapılabiliyor sanırım. En iyisi böyle fırsatlarda direkt sipariş hattını arayıp şansını denemek gibi.

Ben bu konuyu görür görmez Vatan’da tanıdıklarım var aradım, muhtemelen mağazalar hatta kimseyi yargılamayayım ama mağazadaki elemanlar daha hızlı davrandılar. Zaten topu topu 3-5 olan toplam stokta yok oldu gitti

Ben bu konuyu görür görmez Vatan’da tanıdıklarım var aradım, muhtemelen mağazalar hatta kimseyi yargılamayayım ama mağazadaki elemanlar daha hızlı davrandılar. Zaten topu topu 3-5 olan toplam stokta yok oldu gitti
vatanda benim de tanıdığım var. buraya açılan bi çok kartlar sabahtan mağazalara mail gelmiş. haliyle daha önceden satılmış :D
web stoğu güzel oluyorda , mağaza stoğu biraz sıkıntı

Geri