🔥İndirim Belkin 45 W Kompakt Şarj Cihazı 469 Tl

Milyonda bir ihtimal mi bilmiyorum ama akım probleminden ötürü anakart tarafından şarj soketi ile alakalı bir problem yaşadım, telefonum o sabah şarj almamaya başladı. Kontrol edildikten sonra, bana hangi kaç w şarj başlığı ile şarj ediyorsunuz dediler bende 45w dedim. garanti kapsamına girmedi. Ve bana asla 20w dışında kafa kullanmayın dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum ama teknisyenin bana ilettiği bilgi buydu.
sallamışlar applenin bile 40wlık adaptörleri var normalde ama türkiyede satılmıyor

Tüm markaların hızlı şarjını destekliyorsa güzel fiyat, ihtiyaç varsa alınır. Yeni andoroid jarj gablosumu yeğen diyen dayı esnafı için Çin'den alışveriş yasaklanmasaydı 180 liraya alabilirdiniz. Susmaya devam edin daha çok semer vursunlar...
Siz neden ayaklanmıyorsunuz siz burjuva tarafında mısınız? Sürekli bir millete öğüt verme halinde herkes. Bende biliyorum böyle süslü cümleler yazmayı

geçen yıl aldığım spigen bozuldu bu alınır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

spigen şarj kablosu aldım 5 ay sonra kendi kendine bozuldu servise gönderdim 20 gün sonra para iadesi yapacaklarını söylediler
benimki de garantide şuanda normalde garantiden hep yeni ürün isterim ama para iadesi diye diretirlerse hayır demeyeceğim adam akıllı markalara yönelmek lazım

Milyonda bir ihtimal mi bilmiyorum ama akım probleminden ötürü anakart tarafından şarj soketi ile alakalı bir problem yaşadım, telefonum o sabah şarj almamaya başladı. Kontrol edildikten sonra, bana hangi kaç w şarj başlığı ile şarj ediyorsunuz dediler bende 45w dedim. garanti kapsamına girmedi. Ve bana asla 20w dışında kafa kullanmayın dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum ama teknisyenin bana ilettiği bilgi buydu.
Seni bir güzel yemlemişler sen de yemi yutmuşsunuz hocam geçmiş olsun

geçen yıl aldığım spigen bozuldu bu alınır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benimki de garantide şuanda normalde garantiden hep yeni ürün isterim ama para iadesi diye diretirlerse hayır demeyeceğim adam akıllı markalara yönelmek lazım
alınır apple onaylı marka 120 ye konusu açılmıştı kablo almıştım kaliteli güzel

Halen aynı fiyatta 125tlde kupon vardı a36 telefonum için aldım teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,906
Son üye
halimbii
Geri