hocam inanma ya Allah aşkına adamın 10 mesajı varSenin aldığını düşünüyorum da 3+1 siparisli arkadaş hiç inandırıcı değil
aynı şekilde bende kanıtlarım isteyen inşallah gelirBeyler nasıl kanıt istiyorsanız kanıtlarım ben de dediğim gibi ben de inanamıyorum
3+1Adam üçünü tekte almışHahahaha Milleti ***** sanıyorlar.
sen alabildin mi hocamaynı şekilde bende kanıtlarım isteyen inşallah gelir
Diğerinde bugün açmış tek yazdigi mesaj bu konudahocam inanma ya Allah aşkına adamın 10 mesajı var4 gün önce açmış hesabı
evet aldım hocam hatta telefonda arkada dunde boyle oldu foruma fıyaatı yazdılar ama ındırımı hemen yansıtmıyorlar dedım ekle anakartı dedım o alamadı ama ben cektım provızyondaydı para suan onaylanmıs odeme mesela arkadaşlar yukarda ıtopya çalısanı falan demısler de ondan ayzıyorum sırf suan hak gecmesınsen alabildin mi hocam
hocam ben senin youtubedaki vatanbilgisayardan 8bine gskill 32gb rgb ram düştü videonu görünce siteye üye oldum, yoksa siteyi de çok bilmiyordumArkadaşlar şaşırıyorsunuz ama indirimler oluyor
@Mehmet Yılmaz son muhabbetteki yeni üyelerin üyelik benzerliklerine bakar mısın?
Çoktan baktım, imkanlar dahilinde bir benzerlik göremedim.Arkadaşlar şaşırıyorsunuz ama indirimler oluyor
@Mehmet Yılmaz son muhabbetteki yeni üyelerin üyelik benzerliklerine bakar mısın?