9070xt Hazır Sistem 63k

M_odem

80+
Reaksiyon skoru
14
KASA
bunu almayı düşünüyorum 63k fena fiyat değil gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz ?
+2k da oynıcam oyunları

Son düzenleme:
KASA
bunu almayı düşünüyorum 61k fena fiyat değil gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz ?
+2k da oynıcam oyunları
tek tek parça indirimlerine göre ama bak indirimlerine göre 59-60bin çıkıyor. 63binde alınabilir. pc montajı olmuş 1.5k 2k arası :) ona say

Bence kasayı en ucuzundan seç işlemciyi de r5 7600x seç

Msi ssd'nin okuma yazma hızı neden bu kadar düşük ve buna rağmen tercih ediliyor?

KASA
bunu almayı düşünüyorum 63k fena fiyat değil gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz ?
+2k da oynıcam oyunları
Ben yerinde olsam özelleştirmeleri şöyle yaparım. SSD yi 500 GB bırakıp işlemciyi güncellesen mantıksız olmaz diye düşünüyorum.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    39.8 KB · Hit: 31
Ben yerinde olsam özelleştirmeleri şöyle yaparım. SSD yi 500 GB bırakıp işlemciyi güncellesen mantıksız olmaz diye düşünüyorum.
hocam burda özelleeştirdim ama tavsiyene ihtiyacım var.anakart wifili model olsun , ssd , soğutucu ve kasa özelleştirmelerini nasıl yapmalıyım yaptıktan sonra çıkan fiyata alınır mı ? Çok şişirmeden fiyatı

hocam burda özelleeştirdim ama tavsiyene ihtiyacım var.anakart wifili model olsun , ssd , soğutucu ve kasa özelleştirmelerini nasıl yapmalıyım yaptıktan sonra çıkan fiyata alınır mı ? Çok şişirmeden fiyatı
Hocam direk sepete atıp benim yaptığım gibi ekran görüntüsü atarsan daha iyi olur. Özelleştirilmiş linkte itopya kafayı yiyor bende galiba.

Geri