tek tek parça indirimlerine göre ama bak indirimlerine göre 59-60bin çıkıyor. 63binde alınabilir. pc montajı olmuş 1.5k 2k arasıKASA
bunu almayı düşünüyorum 61k fena fiyat değil gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz ?
+2k da oynıcam oyunları
Tek tek toplayamam muhtemelen aradaki fiyatıda monatj derimtek tek parça indirimlerine göre ama bak indirimlerine göre 59-60bin çıkıyor. 63binde alınabilir. pc montajı olmuş 1.5k 2k arasıona say
acelen yoksa hazır kasa kovala o halde pc bileşenlerine indirimler oluyor. güzel sistem çıkabilirTek tek toplayamam muhtemelen aradaki fiyatıda monatj derim![]()
kasayı thermaltake view 380 yap hocam gerekirse anakartı b650m-r düşür ama sağlam kasa+psu olsunKASA
bunu almayı düşünüyorum 63k fena fiyat değil gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz ?
+2k da oynıcam oyunları
Ucuz kasadaki psu ya güvenemiyorumBence kasayı en ucuzundan seç işlemciyi de r5 7600x seç
Kasadaki psu thermaltakedekinden daha iyi diye biliyorumkasayı thermaltake view 380 yap hocam gerekirse anakartı b650m-r düşür ama sağlam kasa+psu olsun
ucuz diye aldım ya ileride alırım 1 tane daha slot var kartdaMsi ssd'nin okuma yazma hızı neden bu kadar düşük ve buna rağmen tercih ediliyor?
Ben yerinde olsam özelleştirmeleri şöyle yaparım. SSD yi 500 GB bırakıp işlemciyi güncellesen mantıksız olmaz diye düşünüyorum.KASA
bunu almayı düşünüyorum 63k fena fiyat değil gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz ?
+2k da oynıcam oyunları
Ben yerinde olsam özelleştirmeleri şöyle yaparım. SSD yi 500 GB bırakıp işlemciyi güncellesen mantıksız olmaz diye düşünüyorum.
Hocam direk sepete atıp benim yaptığım gibi ekran görüntüsü atarsan daha iyi olur. Özelleştirilmiş linkte itopya kafayı yiyor bende galiba.hocam burda özelleeştirdim ama tavsiyene ihtiyacım var.anakart wifili model olsun , ssd , soğutucu ve kasa özelleştirmelerini nasıl yapmalıyım yaptıktan sonra çıkan fiyata alınır mı ? Çok şişirmeden fiyatı![]()
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com