Yav fotoğrafına nVidia koymuş bir de puahahhah. Burada çok fazla bilgi kirliliğine şahit oldum ama bu kadarını da ilk kez görüyorum.
"5070 ti 2k giriş kartıdır." SKJSKSJSKSJSOSKSOSL
5070 ti 4k giriş kartıdır. 2k her oyunda ultra oynarsın. 5070 native 2k kartıdır, 5060 ti 16 GB 2k giriş kartıdır.
Herhalde düzgün "Türkçe'niz" yetmediği için saf kas gücünde ultra oyunlarda 120 fps veremiyor demek istediniz. Saf kas gücünden bahsediyorsan da; nVidia son 3 serisinde teknoloji ve yazılım satmaya odaklandı. Saf kas gücü istiyorsan; 5080, 5090, 4080, 4090 alacaksın o zaman. Onlarla da gider 2k ultrs oynarsın sen şimdi.
Siz herhalde bir kart çıkartılınca içindeki teknolojileri falan nedir, ne değildir araştırmıyorsunuz. Hayır, bak bilginin yanlışlığını bırak, dediklerinden o kadar emin konuşuyorsun ki; insanı irrite ediyor. 3080 10 GB ile bile 2k High ayarlarda oynarsın günümüzde. Bırak da, 5070 ti 2k ultra açsın. Kaldı ki, günümüzün optimizasyon özürlü oyunlarında sen doğru bir fps'den bile bahsedemezsin. 2 tane 5090 tak, bir oyunun optimizasyonu kötüyse kötü oyun deneyimi yaşayacaksın. %1 low fps'leden, %0.1 fps'leden ya da %99 fps'lerden bahsetsek; bilgisizlikten kala kalacaksın herhalde.
Dostum bir abi tavsiyesi. Bilgin olmadığı konularda bu kadar kesin ve net konuşma. Sen bir kartı alırken sadece onun saf gücüne değil, teknolojilerine de para veriyorsun. Dlss, MFG, FG ve yeni çıkan Smooth Motion üzerinde bu yüzden çalışıyor bu firmalar. Sen onları kullanma diye değil. Her oyunda Dlss Quality moduyla 200 ve üstü fps alırsın 5070 ti ile 2k'da.