100 lira fazla veririm itopyadan almam, maksat kazanmasinlar. Tüketicinin aklıyla dalga geçen alay eden insanlar.
100 lira fazla veririm itopyadan almam, maksat kazanmasinlar. Tüketicinin aklıyla dalga geçen alay eden insanlar.
Ben almam onu git colorful al en fp oHocam ben de alsam mi diye dusunuyorum daha fazla dusmuyor gibi 5070 ti ler, ama zotac sff modeli vatanda ayni fiyata dusuyor taksitte oldugu icin onu almayi dusunuyorum
Bilmukabele hocam. Ben 200 lira da verebilirim valla. 4-5 hesap banlandı. Hala akıllanmadan devam ediyor rezil herifler.100 lira fazla veririm itopyadan almam, maksat kazanmasinlar. Tüketicinin aklıyla dalga geçen alay eden insanlar.
Çokta bi indirim yok gibi ya boş bi gece gibi üstadımHocam ben de alsam mi diye dusunuyorum daha fazla dusmuyor gibi 5070 ti ler, ama zotac sff modeli vatanda ayni fiyata dusuyor taksitte oldugu icin onu almayi dusunuyorum
gigabyte'da indirim yok gibi bir şey zaten diğerinin fiyatı fena değildaha iyi indirim bekleyeyim mi sence
kacti fiyati hocam kacjrdjm benBence 5070 colorful fiyatı iyiydi zaten bitti stok