X Xrosen1 80+ Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 41 Reaksiyon skoru 14 23 Mayıs 2026 #1 Bütçe 3000 Herkese merhaba bütçem 3000 tl optik mouse arıyorum. Öncesinde ajazz aj 159 pro claw pozisyonunda kullanıyordum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Logitech razer önermezseniz sevinirim.
Herkese merhaba bütçem 3000 tl optik mouse arıyorum. Öncesinde ajazz aj 159 pro claw pozisyonunda kullanıyordum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Logitech razer önermezseniz sevinirim.
X Xrosen1 80+ Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 41 Reaksiyon skoru 14 23 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Şuan bunu bulabildim daha araştırıyorum NZXT Lift Elite Wireless Siyah 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse NZXT Lift Elite Wireless Siyah 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
Şuan bunu bulabildim daha araştırıyorum NZXT Lift Elite Wireless Siyah 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse NZXT Lift Elite Wireless Siyah 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr