Ktc H27e6 Monitörümü Alalı 1 Hafta Oldu ve 2 Tane Sıkışık Piksel Oluştu

Dostum iki haftadır 3 monitör denedim 3unde de çıktı ikisi ortada idi hepsi de stuck piksel di son gelen üst tarafta ve göze carpmiyor diye bunu iade etmekten vazgeçtim kullanmaya devam edeceğim gerçekten uğraşmak zor Fakat sende 3 tane olması kötü bari bir olsun oda sağ solda köşede olsun
2 tane var zaten biri hiç belli olmuyor diğeride ortaya değil köşeye yakın hocam zaten siyah dışı her rengi verebiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İade almak zorunda hocam. Memnun kalmadım diyip iade edeceksin. Para verdiğin bir üründeki sorunu neden problem etmeyesin gönder iadeye başka monitör bakarsın.
Hocam dediğiniz doğru uğraşsam zaten en kötü tüketici hakları ile bile alırım paramı ama 10kyada 27 2k 300hz 450 nit Bi monitör alamam işte pikseller göze batmıyor ve siyah hariç her rengi verebiliyor atmaması durumunda kullanımıma engel değil

2 tane var zaten biri hiç belli olmuyor diğeride ortaya değil köşeye yakın hocam zaten siyah dışı her rengi verebiliyor

Hocam dediğiniz doğru uğraşsam zaten en kötü tüketici hakları ile bile alırım paramı ama 10kyada 27 2k 300hz 450 nit Bi monitör alamam işte pikseller göze batmıyor ve siyah hariç her rengi verebiliyor atmaması durumunda kullanımıma engel değil
Hocam aynı monitörü tekrar sipariş et o gelsin sonra ölü pikselliyi iade et

tam 10a almıştım

ya zaten benimki ölüde piksel de değil bide 2k olduğu için oyun oynarken aşırı siyah 1 nokta olmadığı sürece doğru renklerde ve ücra köşelerde nasıl memnun musun acaba monitörden
Monitörden memnunum, oyun ya da günlük kullanım; film, dizi vs gayet başarılı. Renkler ve kontrast da gayet güzel, piksel mevzusu dışında herhangi sıkıntısı yok bu monitörün. İade için sanırım 14 gün süresi oluyor, değişim isteyince teknik servis raporu bekleniyor ve her firmanın bunun için kriter koyduğu bir piksel sayısı var ve onun altındaysa genelde teknik servis ürüne sorunsuz raporu veriyor. Dediğim gibi eğer öyle çok göze batan bi' durumda değilse bu fiyat bandında özellik olarak başka model zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri