Lg Oled C6 48" Tv + Xboom Bounce Hoparlör 52498,99tl (Önsipariş)

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
497
Geçtiğimiz aylarda 48" LG C5 modeli Vatan'da 39 - 41 bin TL civarında satılmıştı, fiyatına göre çok kaliteli bir TV modeliydi.

Bu senenin modelleri de ön siparişe açılmış ve TV yanında hoparlör hediye ediyorlar. Hoparlörün satış fiyatı 8 bin TL. Vade farksız üç taksit de var.

Boyut yeterliyse oyun ve içerik için çok güzel bir tercih olur. 4K 165HZ ve VRR desteği var.

hoparlör gerçekten 8k ediyorsa fena fiyat değil.

55inç olsa alınır

Fiyatından haberim yok ama evdekiler 10 yıllık 47" tv kullanıyorlardı kendime 65" miniled aldım diğer tv yanında 24" monitör gibi kaldı oturma odası için küçük kalıyor bence

1779541051106.webp

bu fiyat doğru mu almanya için acaba 2100EURO

Fiyatından haberim yok ama evdekiler 10 yıllık 47" tv kullanıyorlardı kendime 65" miniled aldım diğer tv yanında 24" monitör gibi kaldı oturma odası için küçük kalıyor bence
Oturma odası için pek uygun olmaz, minimum 55" gerekiyor ki o bile odaya bağlı olarak küçük gelebiliyor.

Hobi odası, oyun odası tarzı bir odanız varsa oyun ve hdr TV'si olarak alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bu fiyat doğru mu almanya için acaba 2100EURO
Doğru hocam. En ufak modeli bile 1999€ yazmışlar. Yeni seri olduğu için pahalıdır, yerel fiyatlandırma yapmışlar bize.

Oturma odası için pek uygun olmaz, minimum 55" gerekiyor ki o bile odaya bağlı olarak küçük gelebiliyor.

Hobi odası, oyun odası tarzı bir odanız varsa oyun ve hdr TV'si olarak alınır.
Oturma odasi icin yeterli olur, 1.5-2m civari ise en uzak noktasi.

babama paraf taksit olsa atacaktim, 42inc 2010 lg plazma var evde. 55lik c7k almayi planliyor ama bakalim hadi.

48 oturma odasına yetmez beyler çok küçük oda değilse bende 55 var yetmiyor min 65 hemde 2 artı 1 müteahhit işi 75metrekare evde oturuyorum

48 oturma odasına yetmez beyler çok küçük oda değilse bende 55 var yetmiyor min 65 hemde 2 artı 1 müteahhit işi 75metrekare evde oturuyorum
Valla kusura bakmayin ama astigmat degilseniz yeter, 1.5-1.7m ckvari kaba hesap 2m var koltugun en uzak noktasina, 42lik lg yetiyor yillardir. Evde kucuk filan degil yanlis anlasilmasin, oturma odasinda televizyonluk, pc masasi, kitaplik ve 2 tane genis koltuk var. 65 vs. salonda kullanmalik, 55 ust sinir bence. Tabi 27lik monitorw gecince 24luk bile minnacik geliyor ama tvde 65 vs. oturma odasi icin buyuk bence.

Geçtiğimiz aylarda 48" LG C5 modeli Vatan'da 39 - 41 bin TL civarında satılmıştı, fiyatına göre çok kaliteli bir TV modeliydi.

Bu senenin modelleri de ön siparişe açılmış ve TV yanında hoparlör hediye ediyorlar. Hoparlörün satış fiyatı 8 bin TL. Vade farksız üç taksit de var.

Boyut yeterliyse oyun ve içerik için çok güzel bir tercih olur. 4K 165HZ ve VRR desteği var.

Tek kötü yanı 48 inch çok küçük.
Yani ne TV olabiliyor ne de monitör.
Ha çok küçük odalar için gaming room konseptine uygun.
Ama salona falan alacaksanız gidin next 65 alın keyfinize bakın.

Valla kusura bakmayin ama astigmat degilseniz yeter, 1.5-1.7m ckvari kaba hesap 2m var koltugun en uzak noktasina, 42lik lg yetiyor yillardir. Evde kucuk filan degil yanlis anlasilmasin, oturma odasinda televizyonluk, pc masasi, kitaplik ve 2 tane genis koltuk var. 65 vs. salonda kullanmalik, 55 ust sinir bence.
94 senesinde kasetli nintendo gameboy evveliyatında sega master system kendimi bildim bileli ekrana bakıyorum 0 numara gözlerim var kör değilim ama TV aldıktan 1 hafta içindeki ilk pişmanlık boyut yeterli değilse salonunuza keşke daha büyüğünü alsaydım oluyor baktıkça yiyip bitiriyor sizi bu 65 alıp pişman olan çok insan görmedim ama 55 alıp kendimde dahil pişman olan bir sürü arkadaşım var.

94 senesinde kasetli nintendo gameboy evveliyatında sega master system kendimi bildim bileli ekrana bakıyorum 0 numara gözlerim var kör değilim ama TV aldıktan 1 hafta içindeki ilk pişmanlık boyut yeterli değilse salonunuza keşke daha büyüğünü alsaydım oluyor baktıkça yiyip bitiriyor sizi bu 65 alıp pişman olan çok insan görmedim ama 55 alıp kendimde dahil pişman olan bir sürü arkadaşım var.
Hocam salonda yetmez orasi dogru ama oturma odasi icin cok buyuk televizyon hem cebe hemde goze xarar. Bi akrabamda var 65lik oturma odasinda, kanalin saatine bakacagim diye bi km gozumu oynatiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,916
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri