Kpss Ortaögretim Matematikte Nasıl 15 Net Yaparim

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
Meslek cikisliyim ondab dolayo matematik berbat ama gecen yil tyt hazirlanirken vazi sorulari cozebiliyordum ortaogretimdeki matematiğin ilk 12-15 sorusu çok kolay ciddi anlamda yani beleş net diyim bu deneme ancak cıkmış sorularida bu şekilde yani az biraz calisip belki 20 beti bulurum bilmiyorum
Belli basli cozum tekniklerini biliyorum ama konulari bilmiyorum şu fotograflardaki sorulari ogrensem yeter mantiğini kavrayabileceğim iyi anlatan bir hoca varmı?

Ekler

• IMG_20260523_131739.webp
    IMG_20260523_131739.webp
    247.4 KB · Hit: 30
dediğin gibi attığın resimdeki sorularda çok kolay ortaokul soruları seviyesinde. bu tarz soruları çözebilmek için konuların özelliklerini bilmen yeterli örnek veriyorum karekök içindeki sayı nasıl dışarı çıkar eşitsizliklerde çarpma bölme vs. bu özellikleri de tek tek detaylı şekilde anlatan hoca olarak mert hocayı önerebilirim. videoları bi tık uzun olsa da 1.5x e alınca akıp gider sıkıcı bir şekilde anlatmadığı için.

dediğin gibi attığın resimdeki sorularda çok kolay ortaokul soruları seviyesinde. bu tarz soruları çözebilmek için konuların özelliklerini bilmen yeterli örnek veriyorum karekök içindeki sayı nasıl dışarı çıkar eşitsizliklerde çarpma bölme vs. bu özellikleri de tek tek detaylı şekilde anlatan hoca olarak mert hocayı önerebilirim. videoları bi tık uzun olsa da 1.5x e alınca akıp gider sıkıcı bir şekilde anlatmadığı için.
Tesekkurler mert hocayi diblemeyi dusunmustum bende zamaninda tyt yi onunla calisiyordum.
Bu arada bu sorularida anlayamayanlar var kimisi calistigi halde 6 soru civarinda yapiyor, bilmiyorum insallah yapabilirim geri kalan sorularda problem sorulari :)

Tesekkurler mert hocayi diblemeyi dusunmustum bende zamaninda tyt yi onunla calisiyordum.
Bu arada bu sorularida anlayamayanlar var kimisi calistigi halde 6 soru civarinda yapiyor, bilmiyorum insallah yapabilirim geri kalan sorularda problem sorulari :)
dediğim gibi özellikleri bilirsen en en kötü ihtimalle kalem oynatırsın sorularda ve çoğunu da yaparsın çünkü attığın soruların seviyesi gerçekten çok düşük. video önerisi olarak hatta 2025 tyt kampına bakabilirsin en günceli o sanırım orda çıkmış soruları falanda çözüyor bende geçen yıl ondan tytyi dinlemiş ve kendimce başarılı olmuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri