Gamesir g7 pro öneririm amazondan alabilirsin.Arkadaşlar hikaye ve simulasyon oyunları için kalitesi üst düzey gamepad alıcam biraz baktım flydigi apex 5 gördüm varmı başka tavsiyeniz bütçe önemli değil.
Bütçe önemli değilse tabi ki apex 5Arkadaşlar hikaye ve simulasyon oyunları için kalitesi üst düzey gamepad alıcam biraz baktım flydigi apex 5 gördüm varmı başka tavsiyeniz bütçe önemli değil.
kutu içeriği ve şarj istasyonu özelliği baya güzelmiş performans olarakta apex 5 kadar yeterli duruyor bunu alacağım teşekkürler tavsiye içinGamesir g7 pro öneririm amazondan alabilirsin.
Gamesir g7 pro öneririm amazondan alabilirsin.
kutu içeriği ve şarj istasyonu özelliği baya güzelmiş performans olarakta apex 5 kadar yeterli duruyor bunu alacağım teşekkürler tavsiye için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu baya hoşuma gitti ama sonrasında kaplamasında soyulma olurmu acabaGameSir G7 Pro 8K Nioh 3 PC Kablosuz 3 Mod TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Android ve Windows : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro 8K Nioh 3 PC Kablosuz 3 Mod TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Android ve Windows : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Apex 5 çok daha gelişmiş bi ürün bilgin olsunkutu içeriği ve şarj istasyonu özelliği baya güzelmiş performans olarakta apex 5 kadar yeterli duruyor bunu alacağım teşekkürler tavsiye için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu baya hoşuma gitti ama sonrasında kaplamasında soyulma olurmu acabaGameSir G7 Pro 8K Nioh 3 PC Kablosuz 3 Mod TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Android ve Windows : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro 8K Nioh 3 PC Kablosuz 3 Mod TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Android ve Windows : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
bütçeye göre gamesir cyclone 2 veya g7Arkadaşlar hikaye ve simulasyon oyunları için kalitesi üst düzey gamepad alıcam biraz baktım flydigi apex 5 gördüm varmı başka tavsiyeniz bütçe önemli değil.