Gamepad Önerisi Hikaye+Simulasyon

Miragess

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
740
Arkadaşlar hikaye ve simulasyon oyunları için kalitesi üst düzey gamepad alıcam biraz baktım flydigi apex 5 gördüm varmı başka tavsiyeniz bütçe önemli değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Gamesir g7 pro öneririm amazondan alabilirsin.
kutu içeriği ve şarj istasyonu özelliği baya güzelmiş performans olarakta apex 5 kadar yeterli duruyor bunu alacağım teşekkürler tavsiye için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gamesir g7 pro öneririm amazondan alabilirsin.
bu baya hoşuma gitti ama sonrasında kaplamasında soyulma olurmu acaba

Son düzenleme:
kutu içeriği ve şarj istasyonu özelliği baya güzelmiş performans olarakta apex 5 kadar yeterli duruyor bunu alacağım teşekkürler tavsiye için

Ben bu rengini kullanıyorum. Malzeme kalitesi oldukça iyi soyulma yapacak bir yeri yok. O model soyulma yapar mı bir bilgim yok. Apex 5 belki daha iyi olabilir ama onu bir tek wraith satıyor sanırım. Ürünle ilgili bir sıkıntı yaşadığınız durumlarda çok uğraştırdıklarını duyduğum için amazondan bu modeli almayı tercih ettim.

Apex 5 çok daha gelişmiş bi ürün bilgin olsun

Arkadaşlar hikaye ve simulasyon oyunları için kalitesi üst düzey gamepad alıcam biraz baktım flydigi apex 5 gördüm varmı başka tavsiyeniz bütçe önemli değil.
bütçeye göre gamesir cyclone 2 veya g7

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,799
Üyeler
197,982
Son üye
tuwanr
Geri