Creality Hyper Pla Rfid - Altın Sarısı Filament - 647 Tl Ek Olarak 3 Al 2 Öde

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
809
Merhaba,

Creality nin Hyper plaları ciddi kalitelidir. Maalesef sadece Altın sarısı renginde bu fiyat ama tüm renklerinde 3 al 2 öde devam ediyor. Ayrıca RFID çipli olması da cabası.

İhtiyacı olanlara öneririm.

Esun pla+ arada trendyol kuponuyla falan 500 - 550 civarına geliyor ondan mantıklı mı

Esun pla+ arada trendyol kuponuyla falan 500 - 550 civarına geliyor ondan mantıklı mı

Esun tabii ki güzel ürün ancak, Bunda 3 al 2 öde olduğu için ve RFID okuyan ams sistemli creality yazıcısı olanlar için tercih sebebi olabilir. Ayrıca adet olarak bakıldığında 435 TL gibi bir paraya gelmiş olacak tane fiyatı.

Eyvallah aldım 1300 TL'ye 3 kilo filament güzel oldu.

yurt dışı filament için çok iyi fiyat son 2 senedir trdeki filament fiyatları acayip arttı

yurt dışı filament için çok iyi fiyat son 2 senedir trdeki filament fiyatları acayip arttı

Şu anda aldığımız rakamlara ne olduğu belli olmayan filamentler almak zorunda kaldık maalesef. Creality ve Hyperpla rfid li bir ürün 435 tl ye bedava..

Keşke tüm renkler indirimde olsaydı
Yine de alınır mı fiyatlarına rağmen indirimli oluyor mu

Şu anda aldığımız rakamlara ne olduğu belli olmayan filamentler almak zorunda kaldık maalesef. Creality ve Hyperpla rfid li bir ürün 435 tl ye bedava..
ben elas ve filetto kullanıyorum şu sıra filetto çok iyi kalite çıkarıyor ama renkleri tam tuturamıyorlar onun dışı creality ile yarışır bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keşke tüm renkler indirimde olsaydı
Yine de alınır mı fiyatlarına rağmen indirimli oluyor mu
stok bitti bile

ben elas ve filetto kullanıyorum şu sıra filetto çok iyi kalite çıkarıyor ama renkleri tam tuturamıyorlar onun dışı creality ile yarışır bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

stok bitti bile

Filettonun renkleri maalesef devamlılık konusunda biraz dertli. Tutmuyor. Zaten kalite konusunda Creality ile yan yana gelebilecek durumda değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,906
Son üye
halimbii
Geri