Antivirüsleriniz Hiçbir İşe Yaramıyor :)

catsped

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,309
YouTube'da dolaşırken böyle bir videoya denk geldim. Kanal sahibiyle zerre bir alakam yok, sadece görünce sizlerle paylaşmak istedim. Hackerların bilgisayarınızı nasıl zerre iz bırakmadan hacklediğini anlatmış bir nevi. Antivirüsleriniz dahi bunun farkında olmuyor. İzleyin ve biraz da olsa bilgilenin. Düzenli olarak bilgisayara format atmanın ne kadar önemli bir şey olduğunu anlarsınız.

reset atarsam Windows keyim gidiyor
1779608696957.webp

Tam olarak bu yüzden format atsan dahi silinmeyen Windows key satın almıştım anakarta yazılan tipten
alıcaktım da ne gerek var dedim mod vs hiç bir şey yüklemiyorum zaten

Girdiğiniz yerleri biliyorsanız bir sıkıntı yaşamazsınız.

15 Mayıs'ta benim Steam Guard ile korunan Steam hesabıma girip CS2 oynadı birisi, iletişim uyarası aldım sonra hesap bakiyesi ile çıkartma kapsülü alıp açmış. Ne güvensiz bir siteden bir şey indirdim ne acayip bir siteye girdiğimi hatırlıyorum hala merak ediyorum nasıl başardığını.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada tarama için bu sitede sık sık önerilen KVRT bir şey bulamadı o gün, ama Windows'un antivirüsü tespit etti. Ben yine format da attım cihazıma.
1779655623358.webp

Antivirüs programının hiçbir işe yaramadığına örnek olarak şöyle bir konu görmüştüm. Eleman bir şey indirecek ama antivirüs programı engel oluyormuş. Programı kapatıp öyle indirdi. Sonunda bir şey olmadı belki ama bu şekilde kullanılacaksa antivirüs programına para vermenin gereği yok ve zaten bir işe yaramaz.

Geri