Yeni Oem Kasa Aldım Ne Yapmam Lazım (Yardım)

ustnarmm

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar selam bilgisayardan pek anlamıyorum donanım arşivinin en son çıkarttığı oem hazır sistemi itopya üzerinden satın aldım 3 tane kafama takılan soru var cevaplayıp yardımcı olur musunuz ?

1-aldım sistem geldiğinde işlemci ve hava soğutması takılı olarak gelirmi
2-işlemci takılı gelirse termal macun sürülmüşmüdür yoksa benimmi sürmem lazım
3-ekran kartını montajlarken ona termal macun vb. bir şey sürüp mü takmamız lazım

tam bilmiyorum ama sadece ekran kartı çıkık geliyor sanırım onuda sokete takıp bir vida sıkıyorsun macun vs gerek yok işlemci takılı gelirse macun vardır kafan rahat olsun muhtemelen sadece ekran çıkık gelir

arkadaşlar selam bilgisayardan pek anlamıyorum donanım arşivinin en son çıkarttığı oem hazır sistemi itopya üzerinden satın aldım 3 tane kafama takılan soru var cevaplayıp yardımcı olur musunuz ?

1-aldım sistem geldiğinde işlemci ve hava soğutması takılı olarak gelirmi
2-işlemci takılı gelirse termal macun sürülmüşmüdür yoksa benimmi sürmem lazım
3-ekran kartını montajlarken ona termal macun vb. bir şey sürüp mü takmamız lazım
1- hayır genelde takılı gelmez sizin takmanız gerekmekte
2-işlemci takılı gelir stok fan ile gelir ise stok fanın içerisinde termal macun geliyor
3-ekran kartını olduğu gibi takabilirsiniz taktıktan sonra kasa içerisinde size ayrılan güç kablosu ile bağlantısını tamamlayabilirsiniz

1- hayır genelde takılı gelmez sizin takmanız gerekmekte
2-işlemci takılı gelir stok fan ile gelir ise stok fanın içerisinde termal macun geliyor
3-ekran kartını olduğu gibi takabilirsiniz taktıktan sonra kasa içerisinde size ayrılan güç kablosu ile bağlantısını tamamlayabilirsiniz
teşekkür ederim fakat sistemde stok fan yokki direk hava soğutmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,268
Üyeler
196,922
Son üye
the_mind.gg
Geri