1300 Tl'den Thermalright Burst Assassin 120 Tl-C12c Almak Mantıklı mı?

sezo31

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar. 3600 işlemcim için(ileride yükselteceğim) için kule tipi soğutucu arıyorum. Stok fan var çok ısınıyor undervoltla dahi. Bu fan 1300 Tl şu an Gaminggentr'de. Parasına değer mi? Teşekkürler.

Bu modeli bu ay aldık. 1 arkadaşın pc ye taktık. İ5 9400f vardı. Stok fan ile 70-80-90 derecelere çıkıyordu. Bu model ile 40-55-60 maksimum.

çok güzel fiyatı var fakat maalesef kasama sığacak gibi durmuyor. b450m var bir de gpuya da çarpabilir. bilemedim riske girmeye değer mi
daha büyük olunca aşağı doğru büyümüyor enine doğru büyüyor. yani gpuya uzaklığı aynı olacak soğutucuların. bir de kasa modelini söylersen yardımcı olurum sığar mı sığmaz mı diye. benim attığım alçaltılmış model çoğu kasaya sığıyor zaten. sığmama ihtimali düşük yani en kötü ihtimal ramlere değebilir ama sanmıyorum.

daha büyük olunca aşağı doğru büyümüyor enine doğru büyüyor. yani gpuya uzaklığı aynı olacak soğutucuların. bir de kasa modelini söylersen yardımcı olurum sığar mı sığmaz mı diye. benim attığım alçaltılmış model çoğu kasaya sığıyor zaten. sığmama ihtimali düşük yani en kötü ihtimal ramlere değebilir ama sanmıyorum.
kasam eski bayağı modelini bilmiyorum corsairin eski bi kasası. tek ram slotum çalışmıyor diye ramim sol slotta sağa alamam. küçük oldukça anakart da bilmiyorum, ne düşünüyorsun. kasanın tozu vs.. için kusura bakmayın :D

Ekler

• kasa foto 1.webp
    kasa foto 1.webp
    101.3 KB · Hit: 15
  • kasa foto 2.webp
    kasa foto 2.webp
    94.1 KB · Hit: 14
  • kasa foto 3.webp
    kasa foto 3.webp
    40.8 KB · Hit: 15
kasam eski bayağı modelini bilmiyorum corsairin eski bi kasası. tek ram slotum çalışmıyor diye ramim sol slotta sağa alamam. küçük oldukça anakart da bilmiyorum, ne düşünüyorsun. kasanın tozu vs.. için kusura bakmayın :D
anakart MSI B450M-A Pro Max mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kesin bir şey söylemeyim ama soğutucu yüksekliği fazla değil 154mm ortalamadan kısa bile
rame de değmez muhtemelen

anakart MSI B450M-A Pro Max mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kesin bir şey söylemeyim ama soğutucu yüksekliği fazla değil 154mmm ortalamadan kısa bile
rame de değmez muhtemelen
b450m-a pro max 2. aynı sanırım.

Geri