17k İkinci El Sistem Takası

Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba. Sarı site üzerinden dağ bisikletimi satıyorum, ikinci el sistem ile takas olur mu diyen birisi oldu. Benim bisikletimin değeri 18-20K arası değişiyor. Alıcıdan edindiğim bilgilere göre bilgisayarın sistem özellikleri aşağıdaki gibidir.

"RX 6600 XT 8 GB ASUS (KUTULU) sesiz çalıyor ama bi bakım ister.
Power supply Smart BX1 SE 650w vatandan alınma 2 yıl garantisi var
Anakart Asus b450 mk2 anakart
İşlemci Ryzen 5 3600 6 çekirdek
SSD 240 gb HDD 400-500gb arası bişey
Ramler 8x2 furry ddr4 ram 3200 mhhz
Onun dışanda kasada çok yamulma var göçük baya yeri usb yeri göçmüş durumda fakat iyi duramda herşeyi açlışyıor
Anakartın power supplynin soğutucunun ekrankartının kutuları duruyor"

Bunu satacak olsan kaç fiyat isterdin diye sordum 16-18 eder dedi.

Sizce bu takas değermi?
Aşağıdaki ek satıcının kasa kozmetiği hakkında gönderdiği fotoğraftır:
1779626081640.webp

kasanın ederi max 15-16 civarıdır. bisikleti dediğin fiyata satabileceğini düşünüyorsan bence hiç bulaşma.

Hocam üstüne 2k alsam değebilirmi? Ekran kartı niçin bakım isteyebilir bana şüpheli geldi açıkçası.
üstüne 2k düşünülebilir. bakım ister demesinin sebebi de uzun süredir macununu vs değiştirmemiş olduğu için olabilir. ama yinede bilgin olsun aynı kasalardan sarı sitede 17-18 civarına rahatlıkla bulabilirsin üstelik onların eli yüzü düzgündür enazından kasası falan bu şekilde değil yada 240 gb ssdsi yoktur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üstüne 2k düşünülebilir. bakım ister demesinin sebebi de uzun süredir macununu vs değiştirmemiş olduğu için olabilir. ama yinede bilgin olsun aynı kasalardan sarı sitede 17-18 civarına rahatlıkla bulabilirsin üstelik onların eli yüzü düzgündür enazından kasası falan bu şekilde değil yada 240 gb ssdsi yoktur.
bak hatta bu ilana bakabilirsin sıvı soğutma da varmış kasa da güzel pazarlıkla bence rahatlıkla 16-17 civarına alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,377
Üyeler
196,946
Son üye
şafak50
Geri