Yardım F/P Kaliteli Tost Makinesi Önerisi

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
3,081
Başlıkta bahsettiğim gibi f/p tost makinesi arıyorum kaliteli. Nedendir emin değilim sürekli bu tarz eşyalar elimde parçalanıyor 🤣. Yaklaşık bir dakika önce tost mikanesini kırdım elimde kaldı. Yeni bir cihaz arıyorum. 1000-2000 civarı bütçede ne alabilirdim elimde kırılmayacak cortlamayacak bir makine lazım 🤣. Çok aşırı büyük olmayacak çok ufakta olmasın. En az yan yana 2 yarım ekmek sığsın yada 1 tam ekmek.

Başlıkta bahsettiğim gibi f/p tost makinesi arıyorum kaliteli. Nedendir emin değilim sürekli bu tarz eşyalar elimde parçalanıyor 🤣. Yaklaşık bir dakika önce tost mikanesini kırdım elimde kaldı. Yeni bir cihaz arıyorum. 1000-2000 civarı bütçede ne alabilirdim elimde kırılmayacak cortlamayacak bir makine lazım 🤣. Çok aşırı büyük olmayacak çok ufakta olmasın. En az yan yana 2 yarım ekmek sığsın yada 1 tam ekmek.
şunun yaptığı tostun tadını hiç bir makine vermez :kekw:

Hahahaha doğru diyorsun hocam da elektrikli arıyorum aslında 🥲😂
elektriklilere bir bakayım dedim de nolmuş öyle ya, ben 1000-1500 civarına kaliteli bir şey bulunur diye düşünmüştüm bi baktım 3-4k dan başlıyor:peepo1:

elektriklilere bir bakayım dedim de nolmuş öyle ya, ben 1000-1500 civarına kaliteli bir şey bulunur diye düşünmüştüm bi baktım 3-4k dan başlıyor:peepo1:
Bruh bi ara 1-3k ya kadar güzel olanlar vardı da almadım keşke alsaymisim 🥲🤣

Grundig cg 4006s güzel makine biz 5 senedir kullanıyoruz sadece açma kapama tuşu 2 defa bozuldu n11de kuponla 2550tl ye geliyor 3 taksit şekilde

Bizde bu var.Gayet iş görüyor fakat plakaları çıkarılabilir değil bu yüzden temizliği zor oluyor.

Arada ki fark sizin için önemli değil ise

Geri