Yardım F/P Kaliteli Tost Makinesi Önerisi

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
3,076
Başlıkta bahsettiğim gibi f/p tost makinesi arıyorum kaliteli. Nedendir emin değilim sürekli bu tarz eşyalar elimde parçalanıyor 🤣. Yaklaşık bir dakika önce tost mikanesini kırdım elimde kaldı. Yeni bir cihaz arıyorum. 1000-2000 civarı bütçede ne alabilirdim elimde kırılmayacak cortlamayacak bir makine lazım 🤣. Çok aşırı büyük olmayacak çok ufakta olmasın. En az yan yana 2 yarım ekmek sığsın yada 1 tam ekmek.

Başlıkta bahsettiğim gibi f/p tost makinesi arıyorum kaliteli. Nedendir emin değilim sürekli bu tarz eşyalar elimde parçalanıyor 🤣. Yaklaşık bir dakika önce tost mikanesini kırdım elimde kaldı. Yeni bir cihaz arıyorum. 1000-2000 civarı bütçede ne alabilirdim elimde kırılmayacak cortlamayacak bir makine lazım 🤣. Çok aşırı büyük olmayacak çok ufakta olmasın. En az yan yana 2 yarım ekmek sığsın yada 1 tam ekmek.
şunun yaptığı tostun tadını hiç bir makine vermez :kekw:

Hahahaha doğru diyorsun hocam da elektrikli arıyorum aslında 🥲😂
elektriklilere bir bakayım dedim de nolmuş öyle ya, ben 1000-1500 civarına kaliteli bir şey bulunur diye düşünmüştüm bi baktım 3-4k dan başlıyor:peepo1:

elektriklilere bir bakayım dedim de nolmuş öyle ya, ben 1000-1500 civarına kaliteli bir şey bulunur diye düşünmüştüm bi baktım 3-4k dan başlıyor:peepo1:
Bruh bi ara 1-3k ya kadar güzel olanlar vardı da almadım keşke alsaymisim 🥲🤣

Grundig cg 4006s güzel makine biz 5 senedir kullanıyoruz sadece açma kapama tuşu 2 defa bozuldu n11de kuponla 2550tl ye geliyor 3 taksit şekilde

Bizde bu var.Gayet iş görüyor fakat plakaları çıkarılabilir değil bu yüzden temizliği zor oluyor.

Arada ki fark sizin için önemli değil ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,094
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri