Öneri Hava Soğutma Önerisi Ryzen 5 5600x

Feignclound

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
841
Bütçe
1500
Merhaba arkadaşlar, elimdeki sıvı soğıtma sanırım arızalandı. O yüzden güzel bir hava soğutma önerisi istiyorum. Corsair CarbideSpec Delta kasa.

Sığar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da var ama sizin kasaya tam sınırda kalıyor kapak kapanmayabilir

Sığar

Bu da var ama sizin kasaya tam sınırda kalıyor kapak kapanmayabilir
Hocam sığar mı gerçekten ya öyleyse benim attığımı alayım. Kasa bu şekilde

Bu şekilde kasa

Ekler

• IMG_9589.webp
    IMG_9589.webp
    518.4 KB · Hit: 13
Hocam sığar mı gerçekten ya öyleyse benim attığımı alayım. Kasa bu şekilde

Bu şekilde kasa
sığar hocam sizin kasa max 160mm cpu soğutucu yüksekliği destekliyor thermalright phantom spirit 154mm

sığar hocam sizin kasa max 160mm cpu soğutucu yüksekliği destekliyor thermalright phantom spirit 154mm
Şimdi hangisini almak mantıklı peki. Benim attığım mı sizin attığınız mı ?

Şimdi hangisini almak mantıklı peki. Benim attığım mı sizin attığınız mı ?
hocam sizin attığınızda ısı borusu daha fazla 7 ısı borusu var ısıyı daha iyi dağıtıp daha iyi soğutur.Ayrıca yanında tf7 termal macun veriyorlar kaliteli bir macun. benim attığın 4 bakırlı yine işinizi görür ve tf4 macun veriyorlar tf7 ye göre daha düşük kalıyor. İşimi görsün yeter derseniz benim attığım almışken iyisi olsun derseniz sizin attığınız alınabilir

hocam sizin attığınızda ısı borusu daha fazla 7 ısı borusu var ısıyı daha iyi dağıtıp daha iyi soğutur.Ayrıca yanında tf7 termal macun veriyorlar kaliteli bir macun. benim attığın 4 bakırlı yine işinizi görür ve tf4 macun veriyorlar tf7 ye göre daha düşük kalıyor. İşimi görsün yeter derseniz benim attığım almışken iyisi olsun derseniz sizin attığınız alınabilir
şuan ki sıvı soğutmamda sorun olduğunu düşünüyorum o yüzden elimdeki hava soğutucuyu deneyip öyle almak istiyorum ama kaçırmak da istemiyorum

Geri