Feignclound
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 841
- Bütçe
- 1500
Merhaba arkadaşlar, elimdeki sıvı soğıtma sanırım arızalandı. O yüzden güzel bir hava soğutma önerisi istiyorum. Corsair CarbideSpec Delta kasa.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Şu sığar mı kasaya sence ?hocam bu güzel soğutur kasanızada sığıyor bende thermalright assassin king 120 se kullanıyorum tek fanla bile çok iyi soğutuyor 7500F işlemcim yük altında 70 dereceyi geçmiyor
Sığarhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Şu sığar mı kasaya sence ?
Hocam sığar mı gerçekten ya öyleyse benim attığımı alayım. Kasa bu şekildeSığar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu da var ama sizin kasaya tam sınırda kalıyor kapak kapanmayabilir![]()
Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 EX Digital Black 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
sığar hocam sizin kasa max 160mm cpu soğutucu yüksekliği destekliyor thermalright phantom spirit 154mmHocam sığar mı gerçekten ya öyleyse benim attığımı alayım. Kasa bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde kasa
Şimdi hangisini almak mantıklı peki. Benim attığım mı sizin attığınız mı ?sığar hocam sizin kasa max 160mm cpu soğutucu yüksekliği destekliyor thermalright phantom spirit 154mm
Senin attığın daha mantıklı, ileride işlemci yükseltirsen yine kullanırsın. Yükseltmesen bile 2 bin lira verilir çok iyi soğutucu.Şimdi hangisini almak mantıklı peki. Benim attığım mı sizin attığınız mı ?
hocam sizin attığınızda ısı borusu daha fazla 7 ısı borusu var ısıyı daha iyi dağıtıp daha iyi soğutur.Ayrıca yanında tf7 termal macun veriyorlar kaliteli bir macun. benim attığın 4 bakırlı yine işinizi görür ve tf4 macun veriyorlar tf7 ye göre daha düşük kalıyor. İşimi görsün yeter derseniz benim attığım almışken iyisi olsun derseniz sizin attığınız alınabilirŞimdi hangisini almak mantıklı peki. Benim attığım mı sizin attığınız mı ?
şuan ki sıvı soğutmamda sorun olduğunu düşünüyorum o yüzden elimdeki hava soğutucuyu deneyip öyle almak istiyorum ama kaçırmak da istemiyorumhocam sizin attığınızda ısı borusu daha fazla 7 ısı borusu var ısıyı daha iyi dağıtıp daha iyi soğutur.Ayrıca yanında tf7 termal macun veriyorlar kaliteli bir macun. benim attığın 4 bakırlı yine işinizi görür ve tf4 macun veriyorlar tf7 ye göre daha düşük kalıyor. İşimi görsün yeter derseniz benim attığım almışken iyisi olsun derseniz sizin attığınız alınabilir