Bu Kasa İçin Yorumlarınız Önemli!!!!

kasayla sıvı soğutmaya para bayılmaktan ekran kartı alamamış xd şarkı şaşırtmadı
Karar veremedim hangisini taksam diye. :D
IMG-20211203-WA0020.webp

güzel duruyo usta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

• 9800X3D
  • X870E AORUS PRO ICE
  • RTX 5080 AERO
bu sistem ile kullanılacak
zevkler ve renkler tartışılmaz da bu kasaya 11 bin vermelik bir şey göremedim ben yarı fiyatına daha yakışıklı kasalar var. akvaryum kasa sevmiyor musun?

Karar veremedim hangisini taksam diye. :D
Alıntıyı görüntüle
dayı git sigortalı işe gir ya 2026 olmuş hala mining yapıyon :D hangisini taksam diyor bir de

zevkler ve renkler tartışılmaz da bu kasaya 11 bin vermelik bir şey göremedim ben yarı fiyatına daha yakışıklı kasalar var. akvaryum kasa sevmiyor musun?

dayı git sigortalı işe gir ya 2026 olmuş hala mining yapıyon :D hangisini taksam diyor bir de
yok reis akvaryum kasaları sevmiyorum geniş iç alan, rahat kablolama ve malzeme kalitesi odaklı bakıyorum

Kasa benim şahsi olarak çok beğendiğim bir model değil. Oldukça ağır olmasının yanı sıra ağırlığı ve parasının karşıladığı görseli de bulunmuyor. Lian Li'nin premium akvaryum kasaları ya da MSI'ın bu fiyatlardaki premium kasası (ekranı vardı bide öyle hatırlıyorum) çok daha iyi bir seçenek bence.

Kasa benim şahsi olarak çok beğendiğim bir model değil. Oldukça ağır olmasının yanı sıra ağırlığı ve parasının karşıladığı görseli de bulunmuyor. Lian Li'nin premium akvaryum kasaları ya da MSI'ın bu fiyatlardaki premium kasası (ekranı vardı bide öyle hatırlıyorum) çok daha iyi bir seçenek bence.
Lian Li LANCOOL III RGB White bi de bu seçenekler arasında beyaz sistem topluyorum uygun fiyatlı fazla alternatif yok gibi

Duruyor kutularında kartlar ya kazım devri sona erdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,858
Üyeler
196,832
Son üye
vision404
Geri