YunusEmre5534
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Kendim bilgisayar toplamayı düşünüyorum,büyük ihtimalle işlemcim amd 5 5600 olucak ,bu işlemci için rampage iceblade c8 360mm sıvı soğutma yeterli olurmu
Sıfırdan sistem toplicam ama hem beyaz olsun güzel gözüksün hemde f/p olsun istiyorum ortalama bütçe olarak 25-30k civarı bi bütçem varElinde bahsettiğin rampage mi var tam anlamadım eğer elinde bu soğutucu var ise fazlasıyla yeterli o işlemciye ama yeni alacaksan kaliteli 360mm soğutucular var . İleride sistem yükseltip aynı soğutucuyu kullanmayı düşünmüyorsan max 1k lık kule tipi soğutucu fazlasıyla yeter o işlemciye 360mm sıvı soğutmaya hiç gerek yok ama illa ki 360mm alacaksan bu olabilir uygun fiyatlı fena değil yada bütçe belirtirsen daha iyi olur
bence 2nci el hazır sistem bak çok var bütçene uygun fiyatlar biraz abartılı ama tek tek toplasanda değişen bir şey olmuyor 5600 işlemci b550 anakart 6700xt ekran kartlı ortalama 25k ya bulabilirsinSıfırdan sistem toplicam ama hem beyaz olsun güzel gözüksün hemde f/p olsun istiyorum ortalama bütçe olarak 25-30k civarı bi bütçem var
Teşekkürler bunuda değerlendiricembence 2nci el hazır sistem bak çok var bütçene uygun fiyatlar biraz abartılı ama tek tek toplasan dadeğişen bir şey olmuyor 5600 işlemci b550 anakart 6700xt ekran kartılı ortalama 25k ya bulabilirsin