Yardım DeepCool LT720 Alınır Mı ?

Darkways

80+
Reaksiyon skoru
20

Sıvı Soğutma olarak nasıl sizce bu fiyata bu model alınır mı yoksa herhangi bir indirim beklemelimiyim 360mm bir soğutma için çok nadir indirime giriyorlar

ben aldım, 1.5 senedir falan sorunsuz kullanıyorum. ama pompa konusunda kronik sorunlu bir model bu. pompa cızırtısından çok şikayet var forumlarda. bu fiyata sorunsuz alternatiflere bakmanız daha faydalı olur bence.

ben aldım, 1.5 senedir falan sorunsuz kullanıyorum. ama pompa konusunda kronik sorunlu bir model bu. pompa cızırtısından çok şikayet var forumlarda. bu fiyata sorunsuz alternatiflere bakmanız daha faydalı olur bence.
DeepCool Genel olarak mı yoksa sadece bu modelinde mi sorun var

DeepCool Genel olarak mı yoksa sadece bu modelinde mi sorun var
bu model özelinde sıkıntı var hocam. bu ürünu genelde sinerjiden alıyor birde insanlar. o yüzden iadesi falan da sıkıntı olabilir. pompa cızırtısından çok şikayet gordum simdiye kadar.

ben sansliyim ama insanlar benim kadar sansli degilmis.bir kere yine sizin gibi alinir mi diye soran olmustu. aldim sorunsuz kullaniyorum dedim burnumdan getirdiler 😀.

Sıvı Soğutma olarak nasıl sizce bu fiyata bu model alınır mı yoksa herhangi bir indirim beklemelimiyim 360mm bir soğutma için çok nadir indirime giriyorlar
LE360 V2 öneririm.

Pompası arı gibi oluyor genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,996
Üyeler
194,773
Son üye
Stings
Geri