Furkan/CharuSs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 348
kanka kusura bakma güldüm geçmiş olsuniptal ettim indirimli almak için stok bitti
kanka kusura bakma güldüm geçmiş olsuniptal ettim indirimli almak için stok bitti
başka indirime artıkkanka kusura bakma güldüm geçmiş olsun
iptal ettim indirimli almak için stok bitti
Millet ikinci elde 14e nakit satmaya çalışıyor, peşin alacak olana yarar bir durum olmuşTaksit doğru düzgün yok
bu satıcı güvenilir mi peki200 lira farkla burdan alabilirsin. İnventus stoğu bitmiş sanırım Dfs satıyor.![]()
PTTAVM: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray ( Kutusuz,Fansız)
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray ( Kutusuz,Fansız) yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Bende de aynıKupon kodu bende kullanìlmıyor 10 dk once sepette gözüküyordu. Şu anda gözükmüyor. Manuel yazınca sadece mobil uygulamada geçerli yazıyor. Halbuki mobilden deniyorum.
Forumda herkes güvenilir demiş. Benim alışverişim olmadığı için yorum yapamam.bu satıcı güvenilir mi peki
Silip tekrar indirince düzeliyorKupon kodu bende kullanìlmıyor 10 dk once sepette gözüküyordu. Şu anda gözükmüyor. Manuel yazınca sadece mobil uygulamada geçerli yazıyor. Halbuki mobilden deniyorum.
Bende de aynı
Hocam indirim hala devam ediyor gözüküyor. İventusda da hala stok var.başka indirime artık
stok gelmiş yine hocam.iptal ettim indirimli almak için stok bitti