hocam tek tek aldıgınız fiatları söylermisiniz merak ettımBöyle bir sistem kurdum klavyesii mausu olsun herşryi 30k tuttu
A320 mk anakrt
RYzen 5 5600
Rx5700xt saphire nitro
Sizce bir sıkıntı yaşarmıyım
Oynadığım oyunlar
Minecraft
Valorant
Cs2
Ekran kartını arkadaşımdan aldım 5060 a geçtiği için 7.5 8 arası 5 5600 0 anakart da 0hocam tek tek aldıgınız fiatları söylermisiniz merak ettım
Ekran kaartı driver sıkıntısı diyorlarda doğrumuŞansına baglı sıkınıt yasayıp yasamaman
uzun zamandır 5000 serisi kart kullanmadım bir şey diyemeceğim. Ama sürüm olarak 26.5.2 destekliyormuş güzel bir sürüm sıkıntı yaşamazsın.Ekran kaartı driver sıkıntısı diyorlarda doğrumu
5700xt için fazla gibi pek bilmiom 5000 piyasasınıda sorunsuz kullanman dileğiyleEkran kartını arkadaşımdan aldım 5060 a geçtiği için 7.5 8 arası 5 5600 0 anakart da 0
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kaartı driver sıkıntısı diyorlarda doğrumu
Ben 3 yıldır pc topluyorum rx 480 ve rx580 arası aldığım tüm kartlar driver hatası yaşadım o yüzden piskolojik bir korkum varuzun zamandır 5000 serisi kart kullanmadım bir şey diyemeceğim. Ama sürüm olarak 26.5.2 destekliyormuş güzel bir sürüm sıkıntı yaşamazsın.
5000 serisi onlara göre biraz daha iyidir. İllaki sorun yaşarsın arada benim de drverım çöküyorBen 3 yıldır pc topluyorum rx 480 ve rx580 arası aldığım tüm kartlar driver hatası yaşadım o yüzden piskolojik bir korkum var
5000 serisi onlara göre biraz daha iyidir. İllaki sorun yaşarsın arada benim de drverım çöküyo
Peki bir nwidia kart ile takas yapmaya çalısşsam hangi kartla denk yapabilirim5000 serisi onlara göre biraz daha iyidir. İllaki sorun yaşarsın arada benim de drverım çöküyor
Kartında kutu fatura varsa modeli iyi zaten 6 civarı ikinci el piyasası. O paraya feleğin çemberinden geçmiş 2060 alabilirsin.hangi kartla
5000 serisi artık eskidiği için denk kart bile olsa illaki üstüne bir miktar para isteyecekler. Ama soruna cevap olarak vereyım dengı 2070. ama guc olarak 4060dan guclu bır kartPeki bir nwidia kart ile takas yapmaya çalısşsam hangi kartla denk yapabilirim
5700xt için pahalı fiyat bana kalırsaEkran kartını arkadaşımdan aldım 5060 a geçtiği için 7.5 8 arası 5 5600 0 anakart da 0
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kaartı driver sıkıntısı diyorlarda doğrumu