300 450 Tl Civarı Kulaklık Önerisi

Zyvei

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
450
Kendime bütçe dostu, temiz bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Elimde kullanabileceğim 80-90 TL civarı bir kupon var. Normalde aklımda Havit’in beyaz kulaklık modellerinden biri vardı ama kargo ücretiyle birlikte fiyatı 550 TL civarına çıkıyor ve bütçemi biraz aşıyor.

Kuponu da işin içine katarak, cebimden 300 - 450 TL arası bir para çıkacak şekilde;

• RGB ışıklandırması olan,
  • Mikrofon kalitesi üzmeyecek (Discord'da oyunlarda sesim net gitsin yeter),
  • O bütçede alabileceğim en iyi fiyat/performans (F/P) ürünü,
İster sıfır (indirimli/kuponlu), ister 2. el temiz fark etmez, ne önerebilirsiniz? Kullandığınız, memnun kaldığınız ya da "Bu fiyata kaçmaz" dediğiniz üst düzey F/P modelleri bekliyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler!

Bu bütçelerde çok ürün yok. RGB inanın en önemsiz şey, ama bu ürünlerde genelde oluyor. Ebeveynler çocuğuna alsın diye bilinçli ekliyorlar. Genelde bu bütçelerdeki kulaklıklar sert bir plastiğe yerleştirilen sürücü ve pedlerden oluşuyor. Çok konforlu değiller onu belirteyim. Eğer çocuğunuza falan alacaksanız ve bütçe biraz artarsa konforlu, daha uzun ömürlü ürünler de önerebilirim.

Bütçe kupon verilirse ve ₺50 artarsa şu ürün var. Plus üyeliğini ilk ay ₺1 satıyorlar. Belki onu alırsanız da kupon verebilir aklınızda olsun.

Ürünün ses tarafında gbu fiyata satılan ürünlerden çok farkı olacağını sanmıyorum. En büyük farkı H2002D veya H2002P gibi kulak pedi var. Bu ped kalın olduğundan, sabit plastik omurganın oluşturacağı baskıyı azaltacaktır. Kulağı da daha iyi kaplayacağından, diğer kulaklıklara göre daha yüksek ses duyarsınız. Ama belirteyim bu seviyedeki kulaklıklarda ses boğuk ve az gelebilir. Yazılımsal bazı ayarlar önereceğim. Eğer iyi ses istiyorsanız ₺1200-1300 hatta kuponla ₺1000 H2002P alınabilir.

Görsel N11 sitesindeki incelemelerinden alıntıdır. Eğer satıcı önceden düz Voldon (USB versiyonu) satıp, sonradan X versiyonuna sayfayı değiştirmediyse kulak pedleri böyle gelecektir.

2026-05-26_01-08_1.webp

2026-05-26_01-05.webp

N11'de kuponunuz varsa (benim hesabıma ₺150 kupon tanımlamışlar) ₺450 falan denk gelebiliyor.

Veya Idefix uygulamaya özel ilk siparişte ₺100 kupon var. Eğer bu üründe oluyorsa o da denenebilir.

Bunlar dışında şu ürünler var. Aula kumaş pedi Havit'e benziyor Voldon X kadar konforlu değil. Thull hiç görmedim, görsellerde genelde kulak pedi iyiymiş gibi gösterseler de aşırı ince olabiliyor.

Bu kulaklıkardan neyi alırsanız alın, bağlantıda önerdiğim Realtek ayarı ve EQ APO ayarını yapmanızı öneririm. Realtek ayarını yapmazsanız ses tamamen boğuk gelecektir. Hazır bir EQ ayarı ama işe yarıyor. Araştırırım EQ APO ile daha iyi EQ ayarı yaparım diyorsanız size kalmış. EQ APO ise ses şiddetini artırmanıza yarıyor.

Hiç uğraşmayayım, bütçe yükseltip hem mikrofon hem ses kalitesi (7.1 yazanların iyi olma sebebi ses kartı olması, 7.1 yazılımsal önemsiz bir ayar) hem de konforu iyi bir kulaklık alayım diyorsanız da H2002P var. N11, Pazarama'da kupon olabilir veya taksit olur diyorsanız Amazon'da peşin fiyatına çoğu karta üç ay taksit var.

Sürücüsü ve ayarlarını içeren video:

Veya 7.1 içeren daha ucuz şu kulaklıklara bakılabilir. Hiçbiri konusunda bir deneyimim yok. Videolarına bakın, konfora göre tercih edin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,218,826
Üyeler
197,557
Son üye
katzvariak
Geri