Fps Oyunları İçin Kulaklık ve Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar merhabalar FPS tarzı oyunlar oynuyorum kulaklık ve klavye önerisi yapabilir misiniz ? Bütçem 8-9 K civarı kulaklık kablosuz olursa sevinirim

https://www.amazon.com.tr/SteelSeri...45a0bf4a871bba07b0&qid=1779784528&sr=8-4&th=1 nova 7 nin gen 2 bir yere not alın güzel kulaklık, gen 1 begenmiyordum nova 5 e göre şarj konusunda geride kalıyordu ama gen 2 2.4 ghz de 58 saate kadar kullanımı var bluetooth modunda ise 42 saat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arkadaşın attıgı peltayı da alabilirsin gayet güzel kulaklık ama ben yazılımını steelseries kadar begenmedim arkadaşta var kesinlikle üzmez baya saglam

Hocam benim anakartta Bluetooth özelliği yok ama bunu başka bağlama yöntemi var mı
abi bırak peltayı git atk neptune n9 al gereksiz pahalı o , mikrofon olarakta atk n9 daha iyi

yada daha iyi olsun dersen hyperx cloud 3 al

abi bırak peltayı git atk neptune n9 al gereksiz pahalı o , mikrofon olarakta atk n9 daha iyi

yada daha iyi olsun dersen hyperx cloud 3 al
Hocam Hyperx Cloud 3 almayı da düşünüyorum da bu benim anakartta Bluetooth özelliği yok ben bunu nasıl bağlarım bilgisayara

Bluetooth adaptörü satın al o sayede bağlayabilirsin

Ama kaliteli bir şey al yoksa gecikme yapabilir belki, ama çoğunun içinden kendi dongle çıkıyor

Son düzenleme:
Hocam aslında kablo derdinden kurtulmak için söylemiştim de yine kabloya muhtaç kalcaz gibi anakart yüzünden
yaw ses kartı alsan sorun çözermi diycem çözmez galiba
hee yada boşver dongle çıkıyo atk n9 da o çıkan dongle parmak kadar bişey onu kasa ya kabloyla bağlıyosun kulaklık kablosuz oluyo videosunu izle burda tam anlatamadım swarcow dan izle youtube da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri