❌İndirim Bitti! Pazarlama Plusa Özel 1000 Tllik İndirim Kuponu 500 TL

Yahu almayın pazarmanın indirim kodlarının hiç bir avantajı yok. Neredeyse tüm ürünleri sepette indirimliymiş gibi normal fiyattan satıyor. İndirim kodu da eklediğinizde sepet indirimi iptal oluyor kazık olan fiyattan kupon kullanıyorsunuz.

Yahu almayın pazarmanın indirim kodlarının hiç bir avantajı yok. Neredeyse tüm ürünleri sepette indirimliymiş gibi normal fiyattan satıyor. İndirim kodu da eklediğinizde sepet indirimi iptal oluyor kazık olan fiyattan kupon kullanıyorsunuz.
Alınabilir ürün bulunabiliyor o kadar da değil 500e satılması gayet kârlı.

Ha şunu bileydin 🤝
Eskiden kalan bi kuponum vardı, araya araya bi ürün buldum, Hani hep diyorya ürün 250 ama sepette 180. Sende de 100 liralık kupon var ve diyorsun ki "80'e alırım" ama kazın ayağı öyle değil, kupon kullanınca ürün hop 250'den 150'ye düşüyor. E ürün zaten 180 miş ben kuponla 150'ye alacağım ve 30 lira için mi gözümü yoracağım...

Az önce geldi kod. 3000tl den 2707tl ye düşen ürünü 1.757 tl ye düşürdü. Az fiyat artışı da sanırım yüzdelik indirimden kaynaklı oldu. Acaba mı demiştim ama kuponu aldığım iyi olmuş.

Kuponu alırsam bu ürün bana kaça gelir dostlar ?
ya 250 ye gelir ya 180 e :D + 500

Az önce geldi kod. 3000tl den 2707tl ye düşen ürünü 1.757 tl ye düşürdü. Az fiyat artışı da sanırım yüzdelik indirimden kaynaklı oldu. Acaba mı demiştim ama kuponu aldığım iyi olmuş.
Plus üyelik var ama fiyat düşmüyor 1000tl olarak gözüküyor nasıl alıyoruz hocam bunu

Yandex de 12 aylık üyelikte var ben aldım. Şartlara bakın

Geri