Laptop İçin SSD Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Hocamlar iyi günler, öncelikle SSD özellikleri fiyatları ve cihaz uyumlulukları hakkında hiçbir fikrim yok. O yüzden bütçe belirlemiyorum çok fazla da abartı olmayacak şekilde olursa sevinirim. Cihazım Laptop bu şekilde 500GB kendi depolaması var ve hiçbir şeye yetmiyor oyunları, uygulamaları silip tekrar yüklemek zorunda kalıyorum çoğu zaman. 500GB - 1TB bir SSD işimi fazlasıyla görür sanırım şimdiden teşekkür ediyorum önerileriniz için.

ortalama 1tb ssd 6 bin, 500gb 4 5 bin civarı bütçe belirtirsen daha iyi olur

Hocamlar iyi günler, öncelikle SSD özellikleri fiyatları ve cihaz uyumlulukları hakkında hiçbir fikrim yok. O yüzden bütçe belirlemiyorum çok fazla da abartı olmayacak şekilde olursa sevinirim. Cihazım Laptop bu şekilde 500GB kendi depolaması var ve hiçbir şeye yetmiyor oyunları, uygulamaları silip tekrar yüklemek zorunda kalıyorum çoğu zaman. 500GB - 1TB bir SSD işimi fazlasıyla görür sanırım şimdiden teşekkür ediyorum önerileriniz için.
sana tavsiyem kingston nv3 alıp geçmen olur laptop için hem çok ısınmaz hem de fiyat performans olarak şu an piyasadaki en mantıklı modellerden biri okuma yazma hızları falan da gayet yüksek seni uzun süre götürür kioxia exseria plus g3 falan da var piyasada o da üzmez ama kingston bu işin piri diyebiliriz teknoloji işi biraz da şans işi tabi ama kingston kolay kolay arıza çıkarmaz kafan rahat olur

yalnız almadan önce laptopun tam modelini internetten bir arat içinde ikinci bir ssd yuvası var mı ona bak eğer boş yuva varsa direkt bunu yanına takarsın miss gibi 1.5 tb alanın olur tek yuva varsa içindekini söküp bunu takman gerekir o biraz uğraştırır ona göre bi kontrol et bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,053
Üyeler
197,120
Son üye
petrixel
Geri