❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

indirim bitti mi

1779825590419.webp

Bu markanın creatinini beğeniyorum. Ucuza geldi...

Alacak arkadaşlara tavsiyem çilekli aşırı tatlı 2 3 hafta sonra zorla içiyordum tavsiye etmem. Latteli güzel en azından kahve aroması hertürlü içiliyor,CHOCOBANANA fena değil aralarından yine içilebilenlerden.

2kilolar 3150 tl ye geliyor bence gereksiz zamlanmış yılbaşından önce 4kg 5k ya almıştım bu paraya daha almam. servis başı 48tl ve 24gr protein

%40 indirim yok

Hocam kanıt var mı acaba hiç duymadım da daha önce bu durumu?
Yok artık 😂 bunları almanyadayken takip ediyordum o zamanlar açık açık söylüyorlardı. Hala da söylüyorlar gerçi.
ana Muhalefetin akp iltisaklı markalara boykot çağrısı yaptığı gün bu vatansızlar da destek paylaşımı yapmıştı. Hiq espressolab yaz çıkar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

marka adi olarak hiq daha iyi kreatin alacaksan hiq daha ucuz protein tozu alacaksan grizzone alabilirsin ikiside wpc80 ama grizzone daha ucuz
Hiqda isolate da var hocam ayrıca digezyme patentli ham madde var grizzoneda var mı bilmiyorum

grizzone kaliteli mi dostum baktım onda da bir çıt bayram indirim var. Whey 2200'e falan geliyor 1.6 kg
wheyi kullanmadım ben genelde sadece kreatin ve pre kullanırım. p oceanın preleri çok kötü, grizzonenunki ona nazaran daha kaliteli geldi bana

Geri