dobroski
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Mini led bak hocam2k monitör almayı düşünüyorum ama oledlerde yanma sorunundan dolayı tereddütteyim alıp almamak arasında kaldım
Mini led bak hocam2k monitör almayı düşünüyorum ama oledlerde yanma sorunundan dolayı tereddütteyim alıp almamak arasında kaldım
ondada çeşit yok daha doğrusu almaya değermiMini led bak hocam
Bütçen ne kadar hocamondada çeşit yok daha doğrusu almaya değermi
kafamda 25k var tabi duruma göre yükselte bilirimBütçen ne kadar hocam
Hz ve kalitesi ne olacaktı hocamkafamda 25k var tabi duruma göre yükselte bilirim
2k 200hz üstüHz ve kalitesi ne olacaktı hocam
Bu var 2k değil ama 4k ve 1080p dual mode var hocam buna bakabilirsin. 4k da 160hz 1080p de 320 hz2k 200hz üstü
teşekkürler hocam![]()
MSI MAG 274UPDF E16M 27" 160Hz 0.5ms 4K 3840x2160 (UHD) 16:9 Flat Rapid IPS Mini Led Adaptive-Sync Pivot Gaming Monitor - incehesap.com
MSI MAG 274UPDF E16M 27" 160Hz 0.5ms 4K 3840x2160 (UHD) 16:9 Flat Rapid IPS Mini Led Adaptive-Sync Pivot Gaming Monitor fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bu var 2k değil ama 4k ve 1080p dual mode var hocam buna bakabilirsin. 4k da 160hz 1080p de 320 hz
Hayır. Edge Lit IPS yanında Oled gibi durur.hocam msi mini led'i va panel olması renk konusunda kötü bir tecrübe yaratırmı ?
Bunun aynı paneli kullanan MPG versiyonda sorunlar var. Mag ile aynı modeller.![]()
MSI MAG 274UPDF E16M 27" 160Hz 0.5ms 4K 3840x2160 (UHD) 16:9 Flat Rapid IPS Mini Led Adaptive-Sync Pivot Gaming Monitor - incehesap.com
MSI MAG 274UPDF E16M 27" 160Hz 0.5ms 4K 3840x2160 (UHD) 16:9 Flat Rapid IPS Mini Led Adaptive-Sync Pivot Gaming Monitor fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bu var 2k değil ama 4k ve 1080p dual mode var hocam buna bakabilirsin. 4k da 160hz 1080p de 320 hz
Ben de bu monitörü almak istiyorum ama ne sıklıkla black smearinge denk gelirim merak ediyorum daha önce hiç va panel kullanmadım.Hayır. Edge Lit IPS yanında Oled gibi durur.
Alıntıyı görüntüle
TV de VA panel kullanılır. Sence kötü olsa Tv'lerin %90'ı VA panel olur muydu (Oled haric)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle![]()
TV Table Tool
Check our TV Table Tool to see all our reviews. Easily select and compare products, and use our filters and sorting options to find the best TV for your needs. Example: Check our TV Table Tool to see all our reviews. Easily select and compare products, and use our filters and sorting options to...www.rtings.com
MSI renk ölçümü:
Alıntıyı görüntüle
Parlaklık:
Alıntıyı görüntüle
Kontrast oranı (yüksek daha iyi)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
renk komutu olan bır monıtor bulsak ıps de cok rahat ıs gorur oled rıskıne gırmektense bu fıyata yakın olan oledlerın pek bı guvencesı yok benım gozumde2k monitör almayı düşünüyorum ama oledlerde yanma sorunundan dolayı tereddütteyim alıp almamak arasında kaldım